Snow Frozen Whitening Sunscreen Body Lotion SPF 50

Mistine

3.0

1 Review

Product Price USD 4.41

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

yooshif

4:06 PM . 31 May 17

Waktu di Bangkok, tanganku jadi item belang banget padahal udah pake lotion yang ada sunscreen spf tinggi tapi tetep aja item belang gitu. Akhirnya beli ini karena emang tulisannya sunscreen plus bisa mencerahkan gitu apalagi mereknya juga termasuk bagus kalo di Thailand. Harganya murah dan wanginya enak. Ga lengket pas di apply dan tangan berasa ga ngerasain panas lagi XD. Worth it to try deh yaa apalagi SPFnya lumayan gede dengan PA++++.

Kalo kamu di Bangkok, aku recommend to buy this harganya cuma 150 Baht kok.

3 User's Overall rating

Mistine Snow Frozen Whitening Sunscreen Body Lotion SPF 50

2019 years ago

0

Wishlist

1

Review

1.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Mistine Snow Frozen Whitening Sunscreen Body Lotion, Perfect skin with Sunscreen Lotion water formula , non-greasy texture. Skin protection from the sun efficiently both UVA and UVB contains Mirabilis Jalapa extract

- Snowy Fresh Texture
- Double UV Protection
- White Instant & Smoothness
- Skin Relief
- Water resistant structure

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Mistine

Not found article in this product