Rose Moisturising Hand & Body Lotion

Marks & Spencer

3.6

7 Reviews

Product Price IDR 70,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

sanrised

8:03 AM . 02 Jan 16

+ wanginya lembut
+ packingnya bagus, vintage
+ harga so so, ga mahal ga murah
+ tekstur ga lengket

- ga nyerep di kulit
- kurang melembabkan untuk kulit aku yg very dry skin
- sulit di dapat, hanya tersedia di counter Mark&Spencer aja

No repurchase

3 User's Overall rating

wool

12:05 PM . 23 Nov 15

PROS
Wanginya sukaaaa banget... wangi mawar, nggak over-powered, lembut dan romantis :)
Teksturnya gak terlalu kental, enak dipakai
Kemasannya pakai pump, memudahkan pemakaian
Tampilan kemasan bagus, so romantic (hehe suka gambar mawarnya)

CONS
Agak susah menyerapnya
Sudah beberapa jam, kalo kena air kaya licin, jadi lotionnya kayak stay di permukaan kulit (nggak nyerap) dan washed off pas kena air
Kurang melembabkan

4 User's Overall rating

chocopuff

1:21 PM . 06 Nov 15

I bought this variant when my favorite China Blue body lotion was out of stock. I've never tried the Rose line before until I had this body lotion. For a starter, the body lotion actually feels the same with the other Marks and Spencer's body lotion. Texture-wise, there is no difference and so does with the hydrating and moisturizig effect. So the difference obviously lies in the scent. I like the way this variant is fragranced with soft and feminine scent of rose because it's calming and very subtle to my nose. I haven't decide yet whether this would be a newcomer to my favorites but I guess I would probably try another body care from the same line.

4 User's Overall rating

boobsandbutts

11:42 PM . 02 Nov 15

I got this on sale or promo if I'm not forgotten I think I bought it at 1 price for 2. And for quality like Marks & Spencer this is really a steal. I love the classic rose smell and the light texture but yet it does moisture your skin with light feeling. I will repurchase this for sure.

3 User's Overall rating

risyadecera

11:14 PM . 31 Oct 15

Lotion dari Marks and Spencer ini punya wangi yang enak banget dan tahan lama. Setelah pemakaian, kulit juga jadi lembut dan ga gampang kering. Lotion ini juga ga lengket di kulit, langsung meresap pas diapply ke kulit kita.

5 User's Overall rating

Marks & Spencer Rose Moisturising Hand & Body Lotion
alliyya

alliyya

2 years ago

0

Wishlist

7

Reviews

3.4

Package Quality

43%

Repurchase

Description

Marks & Spencer Rose Moisturising Hand & Body Lotion adalah lotion dengan keharuman mawar Inggris, Aplikasinya akan menutrisi kulit, membuatnya harum dan lembut.

How to use :
Aplikasikan pada tubuh

Suitable for :
Semua jenis kulit

Ingredients :
Rosa Centifolia (rose), glycerin

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Marks & Spencer

Marks & Spencer adalah perusahan retail asal Inggris yang sudah memiliki cabang di berbagai negara dan sudah berdiri sejak tahun 1884. Selain menyediakan produk kecantikan dari brand lain, Marks & Spencer juga memproduksi koleksi produk perawatan kulit dan parfum dengan harga yang terjangkau dan berkualitas tinggi.

Not found article in this product