Body Sorbet

Watermelon

Emina

3.0

2 Reviews

Product Price IDR 42,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

ennisanders

1:44 AM . 20 Oct 17

Just bought this over-hyped product. Kind a cheap fragrance, doesn't even smells like watermelon. Not moisturising enough as a lotion. A bit disappointed because i have too high expectations of this product. The good thing is the packaging and attractive color. 

2 User's Overall rating

alliyya

2:15 AM . 20 Sep 17

Bought this because of the watermelon scent. Wangi semangkanya sweet, menurutku sih wanginya kecium banget tapi ngga sampe nyengat gitu. Warna body sorbetnya merah dan kalo di aplikasiin ngga rata bisa beneran keliatan merah di kulit. Setelah diratain wanginya ngga terlalu kecium, which is a good thing jadi ngga nyengat gitu di badan. Teksturnya pas di ratain agak grainy gitu. Buat yang ngga suka pake lotion karena lengket ini bisa dicoba karena kurang dari semenit setelah dipake ngga kerasa lengket sama sekali. Tapi untuk moistrising masih kurang ngelembabin dibanding lotion, apalagi kalo di ac seharian

4 User's Overall rating

Emina Body Sorbet

1 month ago

0

Wishlist

2

Reviews

3.5

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Fall in love with the uniquely fresh and frosty feel of Watermelon sorbet! A combination of cool delight of sorbet and freshness of watermeon swirling over your skin.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Emina

Emina adalah produsen kosmetik lokal asal Indonesia yang sasaran pasarnya adalah para remaja hadir sejak dua tahun kebelakang tepatnya tahun 2014. Dengan harga yang terjangkau, packaging yang menarik, dan warna-warna cerah sangat cocok digunakan untuk remaja apalagi yang baru belajar makeup.

Not found article in this product