Skin Quenching Body Lotion

Citron, Honey & Coriander

Crabtree and Evelyn

4.7

6 Reviews

Product Price SGD 35.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

muthmainnahar

9:09 PM . 25 Jun 16

Aku sebenarnya gak doyan sama wangi citrus karena kadang bikin kepalaku sakit, tapi produk ini wangi citrus nya gak lebay, ringan aja gitu. Enak deh pokoknya hhh. Pakai ini setelah mandi dan kulitku jadi lembab dan rasanya menyenangkan. Aku punya yg travel size jadi praktis dibawa kemana-mana. Repurchase kalau ada diskon gede2an soalnya harganya lumayan mahal menurutku.

4 User's Overall rating

puspadevitam

8:39 PM . 14 May 16

Hmm. botolnya mewah banget. Its my pleasure to tell you that i love citrus very much. Seger banget. Apalagi kalo dipake untuk handbody, rasanya enak banget. seger. jadi ga perlu pake parfum lagi . Sayang, botolnya ga travel friendly jadi susah dibawa ke mana mana TT

5 User's Overall rating

poetryhavefun

9:04 AM . 10 May 16

Brand luar gini pasti high quality product nih. Pengen coba deh jadinya. Semoga cocok buat kulit aku yah. Aku biasa pakai produk yang botolnya bisa ditukar itu, Kebetulan udah abis jadi mau cobain yang ini.

5 User's Overall rating

Eunicejesse

12:14 PM . 19 Jan 16

I tried this one because it has a nice scent. It has fresh scent but not too strong and i love it cause it stays for quite long. the consistency is a little bit thick, creamy, but easily absorbed into the skin. This product moisturize my skin that tends to dry very well. The price is quite expensive, but its worth the price.

5 User's Overall rating

lacydaisy

5:07 AM . 10 Jan 16

Kalo aja ini produk sedikit lebih affordable dan mudah dicari di drugstore indo mgkn ini bakal jd my daily body lotion. Krn aku sukaaaa sekali sama wanginya, menghidrasi dan bikin kulitku jd velvety gitu. Ga greasy sama sekali, lgsg nyerep, lgsg aluus<3

4 User's Overall rating

Crabtree and Evelyn Skin Quenching Body Lotion
miu85

miu85

3 years ago

4

Wishlists

6

Reviews

4.5

Package Quality

84%

Repurchase

Description

Featuring a nourishing blend of orchard-fruit oils of pumpkin, peach and apricot, as well as fig and sugar cane extracts, this lightweight body lotion is perfectly blended to leave skin supple and silky smooth. Ideal for normal or oily skin.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Crabtree and Evelyn

Not found article in this product