Sea Island Cotton Body Lotion

Bath and Body Works

5.0

1 Review

Product Price IDR 180,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

srsanin

3:04 PM . 27 Jun 16

Suka banget sama wanginya, soft banget dan menurut aku wangi "bantal", manis tapi menenangkan dan nggak bikin mual, pas banget dipake sebelum tidur. aku beli sama shower gel nya karena wanginya suka banget. Walaupun kurang melembabkan tapi karena aku suka wanginya jadi selalu aku pake tiap malem.

5 User's Overall rating

Bath and Body Works Sea Island Cotton Body Lotion
srsanin

srsanin

1 year ago

0

Wishlist

1

Review

2.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

America's #1 Body Lotion! Infused with Shea Butter and our exclusive Daily Moisture Complex, our enhanced lotion contains more of what skin loves, leaving it feeling incredibly soft, smooth and nourished. Fortified with nutrient-rich ingredients like protective Vitamin E and conditioning Vitamin B5, our fast-absorbing, non-greasy formula delivers 16 hours of continuous moisture.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Bath and Body Works

Bath and Body Works adalah retailer produk-produk perawatan kulit, rambut, dan wewangian asal Amerika Serikat yang sudah didirikan sejak tahun 1997 oleh Leslie Waxner. Bath and Body Works pun melakukan ekspansi dan sudah tersedia hampir di seluruh negara.

Not found article in this product