Prestige Rose Body Lotion

Naturals by Watsons

4.0

1 Review

Product Price IDR 79,530.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

yooshif

2:17 AM . 10 Oct 17

Honestly, beli ini secara ga sengaja. Harusnya beli body washnya tapi malah dibeliin body lotionnya, miscom gitu deh sama yang beliin XD. Tapi dipikir-pikir gapapa juga sih lumayan buat night lotion. Wanginya enak, mawar ala spa gitu. Teksturnya ga sticky, cepet menyerap dan ga thick rasanya. Bikin moist kulit pastinya dan juga menghaluskan. Sebenernya aku udah punya lotion cuma yang satunya ada spf nya dan lebih concern ke whitening, jadi aku pake lotion yang ini di malem hari karena emang lotion ini lebih concern ke moisturizing ga ada embel-embel whitening maupun kandungan spfnya. Ya semacam sleeping lotion kalo aku mah XD.

I buy in Watsons Malaysia for RM 24.90-

4 User's Overall rating

Naturals by Watsons Prestige Rose Body Lotion
yooshif

yooshif

1 week ago

0

Wishlist

1

Review

2.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Contains Certified Organic Bulgarian, French and Moroccan Rose Water to provide long-lasting hydration to skin, keeping it moisturised and supple, and leaving it with a delicate rose scent. Long-lasting moisture, revitalising, softening and smoothing. Free from Parabens, Mineral Oils, Silicones and Colorants.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Not found article in this product