Ultra Moisturizing Hand and Body Cream

Aqua Kiss

Victoria's Secret

3.5

4 Reviews

Product Price USD 14.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

bergiem

2:30 PM . 15 Feb 17

Wanginya enak, seger , sweet , malah lebih strong wangi hand body ini daripada body mist dengan wangi yang sama. Tapi lotionnya terlalu cair jadi untuk kulit yang kering banget agak gak ngaruh, lebih baik coba versi body butternya aja. Untuk kehalalalannya , ini info dari muslimconsumergroup.com Victoria Secret brand of makeup are not made with pork or beef or any animal derived ingredients. No information on alcohol December 2010. They will not Halal if Carmine Red Color is used.

4 User's Overall rating

dunianyabunga

7:24 AM . 28 Nov 15

Ini wanginya enak banget,fresh
Isinya lumayan banyak,jadi bisa kepake lama
Cepet meresap ke kulit, ga ninggalin rasa lengket di kulit
Wanginya agak tahan lama
Tapi ga begitu kerasa lembabnya ke kulit
Masih worth to buy sih ga bikin kulit kering

3 User's Overall rating

hellosandara

7:30 PM . 27 Oct 15

Nice body cream. If one has extremely dry skin, I don't recommend. But is great for average moisturizing. Smells wonderful, is not greasy and skin feels soft and smooth after applying. Excellent product. I have used this lotion for almost one year.

4 User's Overall rating

alliyya

12:11 PM . 06 Sep 15

I'm a big fan of floral smell, so I'm in love with this one. The fragrance is of rain-kissed freesia and daisy. I love the texture as well, it's not sticky. The consistency is thicker than body lotion, but thinner than body butter. The only downside would probably be the price because it's quite expensive.

4 User's Overall rating

Victoria's Secret Ultra Moisturizing Hand and Body Cream
alliyya

alliyya

2 years ago

1

Wishlist

4

Reviews

3.8

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Intensive formula is fortified with replenishing Avocado and Sweet Almond Oils, plus hydrating Honey. Massage on for rich, 24-hour moisture, focusing on dry rough areas. Skin feels soft, smooth and touchable.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Victoria's Secret

Victoria’s Secret adalah brand pakaian dalam, parfum, dan produk kecantikan lainnya asal Amerika Serikat yang didirikan sejak tahun 1977 oleh Roy Raymond. Karena kualitasnya, saat ini Victoria’s Secret tersebar hampir diseluruh dunia.

Not found article in this product