Full Cream

Moogoo Full Cream

Moogoo

3.8

3 Reviews

Product Price IDR 170,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

d_siska

5:46 PM . 28 Dec 15

After seeing such an amazing result on my daughter with their Skin Milk Udder Cream, finally I bought this Full Cream and hoping that it will give the same result on my skin. Sadly, it works so-so. But slathering it to my daughter, it still give her the same-ol'-good result.

4 User's Overall rating

mariacious

8:54 AM . 07 Dec 15

Awalnya saya mencoba moogoo full cream ukuran travel size 75 ml. Lalu saya putuskan untuk membeli lagi Moogoo Full Cream dengan size 270 ml pump. Ini karena cocok untuk kulit saya baik saya aplikasikan di wajah maupun kulit tubuh. Pelembab ini tidak lengket, cepat menyerap, creamy. saya suka karena kulit wajah saya menjadi lembab tetapi tidak oily. cocok untuk pemakaian sehari-hari.

4 User's Overall rating

imeldarosalia

1:49 PM . 20 Nov 15

Ini juga enak banget mirip skin milk udder cream tapi ini lebih creamy, aku awalnya pake ke wajah. Tapi agak clogged pores kalo ga rajin exfo soalnya cream ini lumayan rich. Bikin pipi halus berasa banget. Tapi karena clogged pores akhirnya turun ke badan juga deh. Meresapnya cepat and leaves no greasy feeling. Leaves skin smooth velvety gitu. It is a basic moisturizer sih actually tapi berasa banget softnya. Botolnya enak airless pump

5 User's Overall rating

Moogoo Full Cream
imeldarosalia

imeldarosalia

1 year ago

1

Wishlist

3

Reviews

3.7

Package Quality

34%

Repurchase

Description

This is a "creamier" version of the original Udder Cream moisturiser. It is designed to moisturise easily irritated skin using natural ingredients. The base oil of the cream is Sweet Almond Oil. This is high in the types of fatty acids needed for troubled skin.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Moogoo

Not found article in this product