Winterberry Wonder Ultra Shea Body Cream

Bath and Body Works

3.0

1 Review

Product Price USD 13.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

dyahdydy

11:30 AM . 24 Dec 16

Ini oleh2 dari sepupu yg abis liburan ke US, jadi gw kurang tau apakah varian ini ada di Indonesia atau enggak. Untuk wanginya, this is not my favorite. Karena basically gw emang nggak suka wangi yg 'manis' dan ini lumayan 'manis' sih. Dan wanginya tuh kenceng banget, gw baru pake dikit aja dibagian telapak tangan udah pusing :') agak sedih sih padahal ini lumayan moisturizing dan gw suka banget pake body cream dan body butter. 

3 User's Overall rating

Bath and Body Works Winterberry Wonder Ultra Shea Body Cream
dyahdydy

dyahdydy

11 months ago

0

Wishlist

1

Review

2.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Infused with luxuriously rich Shea Butter, our Ultra Shea Body Cream provides 24 hours of nourishing moisture. With soothing Aloe Butter, pampering Cocoa Butter and more Shea than ever before, our non-greasy formula melts into skin to provide beautiful fragrance and all day, all night hydration.

Top Notes: Red Winterberry, Ruby Apple, Sparkling Cranberry

Mid Notes: Snowkissed Camellia, Cinnamon Flower

Dry Notes: Crystal Vanilla, Sandalwood

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Bath and Body Works

Bath and Body Works adalah retailer produk-produk perawatan kulit, rambut, dan wewangian asal Amerika Serikat yang sudah didirikan sejak tahun 1997 oleh Leslie Waxner. Bath and Body Works pun melakukan ekspansi dan sudah tersedia hampir di seluruh negara.

Not found article in this product