Pure Unrefined Raw and Wild Crafted Shea Butter

Unscented

Out Of Africa

3.3

2 Reviews

Product Price IDR 350,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

princ3ssvina

8:13 PM . 24 Oct 15

Produk ini sangat bagus sekali untuk kulit yg super kering karena mampu membuat kulit lembab, lembut dan bercahaya. Paling pas dipakai langsung setelah mandi oleskan ke seluruh tubuh. Dijamin kulit kering dan bersisik jadi lembut halus bercahaya

2 User's Overall rating

Icaca8

3:56 PM . 02 Oct 15

biasanya kalo nemu kata2 shea butter pasti nemu di body butter atau lotion. nah ini adalah 100% pure shea butter raw. teksturenya kalo diliat seperti body scrub padat banget, dan ga creamy tp lebih kyk ngegumpal padat gitu dengan warna broken white to cream, pas di olesin dikulit berasa langsung lembabnya dan a bit greasy sih, Aromanya vanilla, lavender dan unscented, I have the unscented one. yang unscented ini aromanya kyk kacang-kacangan terus agak ada aroma2 olive oil. gue make ini buat eczema di daerah leher tb2 muncul sisik disepanjang leher sebelah kiri, pake ini 3-4 harian langsung alus banget. gue juga pake sehari-hari buat telapak kaki dan sikut. dia ngelembabim dan ngejaga kulit. anyway size nya emang bulky banget, sbnrnya ada yang 4oz tapi gw ga nemu, tp emang berguna banget sih buat seluruh kulit diseluruh badan yg sensitive atau misal cuma mau jaga kelembaban badan aja.<br /><br />
shea butter ini juga 100% aman buat baby, kakak gue pake buat muka baby nya ada putih dan kering gitu di pipinya udh pake ini itu ga bisa ilang, pake shea butter ini ga ada seminggu udh ga kering2 lagi.

5 User's Overall rating

Out Of Africa Pure Unrefined Raw and Wild Crafted Shea Butter
Icaca8

Icaca8

2 years ago

0

Wishlist

2

Reviews

3.8

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Unrefined is finer when it comes to your skin. Packed with pure unrefined shea butter known for its hydrating, anti-aging, healing, and soothing properties, Out of Africa’s Pure Unrefined Shea Butter is the ultimate must-have for healthy, beautiful skin.

All Shea Butter Is Not Created Equal!
Don’t be fooled, “refined” is not better! Refining shea butter is usually done by bleaching and deodorizing it; neutralizing it with lye; and over-heating it to very high temperatures.

If you’re a soap handcrafter, or use a lot of shea butter, you know that premium quality equals premium results.

- Pure Unrefined Shea Butter formula penetrates deeply to protect, moisturize and nourish skin with no greasy residue
- Loaded with antioxidants and vitamins A, E and F along with healthy fatty acids and valuable phytonutrients
- Helps protect from premature aging; softens fine lines and wrinkles
- Perfect for face, lips, elbows, heels or anywhere skin needs extra hydration
- Non-comedogenic and great for all skin types
- Helps prevent and reduce stretch marks and scars
- Healing properties that address many conditions including dry and sensitive skin, cracked skin, sunburn, chapped lips, cuticles, psoriasis and eczema
- No parabens, sulfates, petrolatum, phthalates or artificial coloring
- Cruelty-free and eco-friendly
Available at natural products stores nationwide.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Out Of Africa

Not found article in this product