Body Butter

Lemon Vanilla

Evete Naturals

4.0

1 Review

Product Price IDR 80,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

alliyya

4:37 AM . 25 Jan 16

When I first smelled this I'm not really loving it because I thought it's too sweet. Tapi setelah dicium lama-lama enak juga. It smells exactly like lemon biscuit. Evete body butter ini texturenya lembut banget. Menurutku body butter evete itu terberat dan ter-oily dari semua body butter yang pernah aku coba. Untuk orang yang suka moisturisernya cepet ngeresep dan ngga lengket, pasti pake ini ngga akan cocok. Personally, aku suka yang bikin aku lembab, not bothered if my skin is oily, dan body butter ini super moisturising. Untuk harganya terbilang mahal dan ukurannya pun kecil. Tapi karena texturenya heavy dan sangat moisturising, dipake dikit aja udah cukup.

4 User's Overall rating

Evete Naturals Body Butter

1 year ago

2

Wishlists

1

Review

3.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Creamy and luxurious body butter made from superb natural butters known for their moisturising properties, shea butter and cocoa butter. Blended with gorgeous oils, this will deeply moisturise your skin leaving your skin smooth, soft and supple.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Evete Naturals

Not found article in this product