Citrus Paradisi

Dewi Sri Spa

4.0

1 Review

Product Price IDR 188,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

fridocha

12:29 AM . 14 Sep 16

I'm so in love with its scent. Wanginya agak manis tapi segar banget,bikin rileks dan happy . Teksturnya ga terlalu lengket untuk body butter dan cukup melembabkan. Wanginya bikin aku pengen pake terus jadinya cepat habis deh hehehe. Untuk harga produk ini termasuk mahal apalagi untuk produk lokal.

4 User's Overall rating

Dewi Sri Spa Citrus Paradisi
fridocha

fridocha

1 year ago

1

Wishlist

1

Review

2.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Treasured as the symbol of childhood happiness, Pomelo (Jeruk Bali) is also known as the fruit for luck and blessing. Energize your body and mind with refreshing scent Indonesians native citrus fruit. Feel your skin delicately moisturized and freshly fragranced with the sweet savor of Pomelo in the Dewi Sri Spa Citrus Paradisi.

Love this product ? Yes

491 People love this

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Dewi Sri Spa

Dewi Sri Spa adalah brand skincare asal Indonesia yang fokus untuk menggunakan bahan-bahan natural dan berada dibawa naungan Martha Tilaar Group.

Not found article in this product