Intense Moisture Body Butter

Dark Kiss

Bath and Body Works

5.0

1 Review

Product Price IDR 0.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

farahdianti

10:20 PM . 01 Jun 17

my best body butter so far!!! warnanya mirip selai kacang tapi versi lebih muda, teksturnya sih ga terlalu light tapi dia cepet nyerep ke kulit. walopun kalo keringetan atau habis wudhu tangan/kaki jadi licin2 tapi ketutup banget sama semua kelebihannya. super duper melembabkan dan setelah pake ini, kalo beberapa hari gapake lotion/butter pun kulit ga kering kaya sebelum pake produk ini. & yang spesial perpaduan wangi berry2an dan vanillanya sangat tahan lama, dipakenya pagi sampe malemnya pun masih ada wanginya yang super khas walopun udah dipake wudhu berkali2. kalo lagi buru2 mau pergi dan pake ini cuman dikit di area tertentu (ga diseluruh tangan/kaki) pun ga ngurangin wanginya sama sekali, tetep wangi tahan lama. shooo in love & worth to buy!

5 User's Overall rating

Bath and Body Works Intense Moisture Body Butter

4 months ago

1

Wishlist

1

Review

5.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Signature Collection
over 24 hours of nourishing moisture

Our revolutionary Intense Moisture Body Butter is proven to provide moisture for over 24 hours, taking hydration to the extreme with Shea and Mumuru butters and nourishing Coconut Oil. This Special formula is also supercharged with our exclusive Intense Moisture complex, an advanced blend of Pro-Vitamin B, CO Q10 and antioxidant Vitamins C & E to leave skin feeling noticeably softer. Our ultra-conditioning, non-greasy formula absorbs quickly and completely, making it the perfect therapy to target your driest areas and provide maximum hydration for your entire body.

Massage into exceptionally dry spots like knees and elbows or all-over for ultimate moisture and indulge your senses with our exclusive Dark Kiss, a seductive blend of voluptuous berries, tempting blooms and night musk to unleash your most primal passions.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Bath and Body Works

Bath and Body Works adalah retailer produk-produk perawatan kulit, rambut, dan wewangian asal Amerika Serikat yang sudah didirikan sejak tahun 1997 oleh Leslie Waxner. Bath and Body Works pun melakukan ekspansi dan sudah tersedia hampir di seluruh negara.

Not found article in this product