Essential Cleansing Oil

Cleansing Oil

The Skin House

4.0

1 Review

Product Price IDR 289,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

Roosvansia

8:37 PM . 15 Nov 15

Aku suka dengan bagaimana The Skin House Essential Cleansing Oil mengangkat makeup dan debu di wajah. Aku pengguna maskara, dan suka menggunakan maskara dengan beberapa lapis, dan kandungan minyak yang terdapat dalam The Skin House Essential Cleansing Oil bener - bener bisa mengangkat maskara dengan baik. Dan sekarang lagi jaman lipstick yang tahan lama dan sulit dibersihkan tuh, so udah ngga pusing lagi pas mau bersihin muka, coz udah ada produk yang cocok euy hihihihi.

Kemasan dengan pump ini juga memudahkan aku untuk menggunakan produk secukupnya. Wangi dari The Skin House Essential Cleansing Oil juga enak seperti wangi bunga pada body lotion. Tapi hati - hati menggunakan pumpnya, pastikan kemasan tidak dalam keadaan miring, untuk menghindari produk tercecer dari sisi botol. Harganya memang tergolong agak mahal, tapi harga menentukan kualitas toh ??? Sangat jarang (atau mungkin ngga ada), produk pembersih makeup yang juga bisa mengangkat komedo, sebum, bahkan keratin tua yang sudah lama mengendap di wajah toh, so it's totaly worth it.

4 User's Overall rating

The Skin House Essential Cleansing Oil
Roosvansia

Roosvansia

2 years ago

1

Wishlist

1

Review

3.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

The tool instantly, effortlessly, and most importantly - gently removes make-up, it is especially appropriate for waterproof makeup. Oil easily removes excess sebum and has a peeling effect. With it, the skin is cleansed from dead cells , while remaining fairly moist .

The basis of the hydrophilic oil contains only natural ingredients that do not dry the skin : olive and sunflower oil and essence of rose hips.

The olive oil is a complex of vitamins, protein, carotene and pectin. It has a wonderful nutritional properties. Sunflower oil is well regenerate damaged areas of skin tissue and promotes rapid healing. Rosehip extract has medicinal, antibacterial properties and gippoalergennye. Hydrophilic oil is more suited for irritated and sensitive skin .

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

The Skin House

Not found article in this product