Daily Brush Cleaner

Sephora

4.1

10 Reviews

Product Price IDR 120,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

indirani

9:40 PM . 24 Jul 16

Harga terjangkau dan brushnya bersih. Ada antibakterialnya juga.. ga bikin rontok brush. Nyuci sponge juga bs bersih walopun ga sampe putih kayak baru. Ada fragrance khas soap gitu tapi sedikit, ga strong. Pakenya sedikit juga udh bersih dan bs ngejangkau bagian dalam brushnya. 

4 User's Overall rating

loveylippies

10:13 AM . 21 May 16

One thing that I absolutely love love love about this product, is the spray pump. I cannot say enough great things about that. I'd usually use 2 sprays onto a piece of tissue or paper towel and then clean my brush back and forth, watching excitedly as the product would easily wipe right off! I'm so easily amused.

4 User's Overall rating

st_shfyh

5:31 PM . 27 Mar 16

Berhubung aku suka pakai brush tools, jadi kebersihannya aku juga merawat dengan sephora brush cleaner ini yang mengandung antibakteri biar nggak ragu pake dan ngga bikin kulit breakout, harganya terjangkau dan praktis pakainya semprot dan dilap dengan tisu, so far bagus ☺

4 User's Overall rating

reinarain

11:11 AM . 30 Nov 15

I love this stuff. I use it a lot and I still have almost a full bottle after 3 months of use! I don't often see drug store brush cleaners in my area, so I will repurchase unless I feel like trying a new one. I still deep clean with baby shampoo as often as I remember, but this is great for when I need to quickly use a brush that hasn't been cleaned yet.

4 User's Overall rating

mariacious

1:51 PM . 23 Nov 15

I like to use this during the week to keep the amount of product build up down in my brushes. It does the job quite well to, I'd spray both onto a microfibre cloth and onto my brush heads and just swirl it around and so much product gets removed, which is great when you don't want white brush hairs to be stained another colour. Probably the only thing I don't like about it is the smell that it leaves on the brushes but its gone by the next morning.

3 User's Overall rating

Sephora Daily Brush Cleaner
Hanzky

Hanzky

3 years ago

Sephora Daily Brush Cleaner
loveylippies

loveylippies

1 year ago

8

Wishlists

10

Reviews

3.6

Package Quality

60%

Repurchase

Description

Sephora Daily Brush Cleaner adalah pembersih wajah yang dapat menghilangkan kotoran dan sisa make up. Pembersih ini juga dapat melindungi wajah dengan kandungan sandalwood dan ekstrak kulit pohon. Non paraben, non sulfates dan non phthalates. Selain itu produk ini juga tidak animal tested.

How to Use :
Semprotkan ke lap atau handuk, lalu usapkan dengan lembut ke seluruh wajah.

Suitable for :
Semua jenis kulit

Ingredients :
Isododecane, Isodecyl Neopentanoate, Neopentyl Glycol Diheptanoate, PPG-2 Myristyl Ether Propionate, Hordeum Distichon (Barley) Extract, Santalum Album (Sandalwood) Wood Extract, Phellodendron Amurense (Amur Corktree) Bark Extract

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Sephora

Sephora adalah cosmetic store asal Perancis yang didirikan oleh Dominique Mandonnaud pada tahun 1969. Dengan konsep yang berbeda, saat ini Sephora menjadi salah satu store yang wajib dikunjungi para beauty enthusiast.

Not found article in this product