Mad For Lipstick

Desire

Mad For Lipstick

3.0

1 Review

Product Price IDR 135,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

happinasti

11:19 AM . 07 Jan 18

Warnanya merah agak pink, pink agak merah (lah, gimana sih?!) gitu deh. Kalo kata web nya ini warna red berry. Yang jelas pigmented banget dan dry to matte yang almost dead matte gitu. Gak bikin bibir brasa ketarik sih, tapi kering dan nempel banget sampe susah dihapus. Beneran susah. Tapi produk punyaku adalah yang keluaran pertama mereka, sapa tau yang keluaran baru lebih bagus formulanya.

3 User's Overall rating

Mad For Lipstick Mad For Lipstick

1 week ago

0

Wishlist

1

Review

4.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

(Taken from the website) Desire giving you an incredible colour. You can mix this tone with formal dress or everyday t-shirt. Indefinite, your beauty will set you all day!

With our halal certified by Majelis Ulama Indonesia (MUI) finest ingredients without any paraben and animal cruelty, we present you moisturized and voluminous looking lips. In this luxurious, richly vitamin E formulation that cloaks lips in a lightweight veil of rich color. This Liquid matte stands for your statement of who you are and what you want to be.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Mad For Lipstick

Not found article in this product