F30 Large Powder Brush

Sigma

4.0

4 Reviews

Product Price IDR 330,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

mamadeleon

9:15 AM . 26 Jul 17

Menurut aku brush ini kurang dense untuk apply powder ya.. jadi powder pada berjatuhan gitu. Mungkin cocoknya buat koreksi atau touch up aja. Masih dipake sih sampe sekarang, tapi jarang aja karena lebih suka pake kabuki untuk apply powder

4 User's Overall rating

turquoise

12:47 PM . 07 Feb 16

F30 full size brush bener-bener beda dibanding travel sizenya!!

Pertama coba travel size dari Mrs bunny travel size kit, and i was feel betrayed. F30 travel size is waaay too fluffy for my taste, it could hardly take my loose powder.

Then here the full size one with all it's glory. It's much much denser and firmer yet still maintain it's fluffyness. Very soft too. And most importantly, easily take loose powder and making loose powder application a relaxing experience.

I know it's waaay too expensive for such a powder brush, but it's worth. And thinking it's from sigma, i know it would last a gooood many years.

4 User's Overall rating

Ambre

7:54 PM . 28 Dec 15

Sukaaaa banget sama semua brush SIgma, termasuk powder brush ini. Saya pakai powder brush ini bukan untuk aplikasi bedak, hanya blush on, karena saya prefer yg jauh lebih fluffier (kabuki) untuk bedak. Bulunya halus dan belum pernah rontok sedikitpun sejak beli 2 tahun lalu

4 User's Overall rating

Castiel10

11:05 PM . 21 Dec 15

I love this powder brush so much. This brush bigger than f10 and f20, really helpful to apply my loose powder (never try this with compact powder).

This brush is pretty big, but i love this because this makes easier to apply loose powder.
The brush is also soft and easy to use.

Repurchase? Of course. F30 pertamaku diembat ama mamiku, then i bought another f30 ^^.

4 User's Overall rating

Sigma F30 Large Powder Brush
Castiel10

Castiel10

2 years ago

0

Wishlist

4

Reviews

3.3

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Sigma F30 Large Powder Brush adalah kuas makeup yang dapat membantu untuk mengaplikasikan segala jenis makeup bertekstur serbuk dengan sempurna, sekaligus membaurkannya dengan mudah dan lebih merata.

How To Use:
Gunakan kuas ini untuk mengaplikasikan makeup bertekstur serbuk pada wajah

Suitable For:
Semua jenis kulit

Ingredients:
-

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Sigma

Sigma adalah brand kosmetik asal Amerika Serikat yang dibuat oleh Rene Xavier Filho dan Simone Xavier pada 2009. Walaupun mereka berdua tidak memiliki background di beauty industry, Sigma pun populer dan terkenal diseluruh dunia.

Not found article in this product