ADD
4
(4 reviews)
F30 Large Powder Brush
Sigma
Rp. 330.000
4 Reviews
mamadeleon
Dry, Medium, Warm, 30 - 34
26 Jul 2017

Menurut aku brush ini kurang dense untuk apply powder ya.. jadi powder pada berjatuhan gitu. Mungkin cocoknya buat koreksi atau touch up aja. Masih dipake sih sampe sekarang, tapi jarang aja karena lebih suka pake kabuki untuk apply powder

turquoise
Oily, Medium Light, Warm, 25 - 29
07 Feb 2016

F30 full size brush bener-bener beda dibanding travel sizenya!!<br /> <br /> Pertama coba travel size dari Mrs bunny travel size kit, and i was feel betrayed. F30 travel size is waaay too fluffy for my taste, it could hardly take my loose powder.<br /> <br /> Then here the full size one with all it's glory. It's much much denser and firmer yet stil...

Ambre
Combination, Medium Dark, Warm, 25 - 29
28 Dec 2015

Sukaaaa banget sama semua brush SIgma, termasuk powder brush ini. Saya pakai powder brush ini bukan untuk aplikasi bedak, hanya blush on, karena saya prefer yg jauh lebih fluffier (kabuki) untuk bedak. Bulunya halus dan belum pernah rontok sedikitpun sejak beli 2 tahun lalu

Castiel10
Combination, Medium Light, Neutral, 30 - 34
21 Dec 2015

I love this powder brush so much. This brush bigger than f10 and f20, really helpful to apply my loose powder (never try this with compact powder).<br /> <br /> This brush is pretty big, but i love this because this makes easier to apply loose powder. <br /> The brush is also soft and easy to use.<br /> <br /> Repurchase? Of course. F30 pertamaku d...


Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD