ADD
2
(5 reviews)
Essential Total Face Brush
E.L.F
Rp. 50.000
5 Reviews
katherinology
Combination, Medium, Neutral, 25 - 29
01 Apr 2018

My 2nd least favourite brush from the 10-piece brush set. Bulu brush-nya agak kasar, meskipun slightly more comfortable than the bronzing brush. Brush ini udah ilang waktu aku pindahan, and I didn't bother to look for it or buy a new one.

pinkyrose
Oily, Medium, Neutral, 30 - 34
30 Nov 2015

Sebenernya brush ELF yang seri essentials ini lumayan bagus, terutama eye brush-nya, sayangnya face brush-nya ini kurang bagus kualitasnya. Bulunya kasar, kurang halus dan kerasa gatel di wajah, bulu-bulunya juga kurang padat, plus bikin powder atau blush berhamburan kalo dicolek dengan brush ini, jadinya gak kepake deh brushnya.

hellosandara
Normal, Medium Light, Neutral, 25 - 29
15 Nov 2015

I bought this brush about a month ago for $2. I've bought all kinds of brushes for different prices. But even the cheap ones were never this bad. I really wanted to use it but it was scratchy and uneven hairs. Will never purchase again. Worst brush ever! Tossed it.

rawberry
Normal, Medium Light, Warm, 25 - 29
14 Oct 2015

Sama seperti bronzing brush, kuas ini ak beli satu set. Handlenya besar dan pas banget untuk tujuan apply powder. Diameter kuarnya juga besar. Cuma bahan untuk bulunya sama sama bronzing brush yg kasar, cuma karena ini agak panjang bulunya jd setingkat lbh lembut, tp tetep sakit dkulit.

nindyart
Combination, Medium, Neutral, 25 - 29
28 Sep 2015

+ PLUS<br /> + Softer bristle than the angled face brush<br /> + Works really well to spread and blend the powder<br /> + The handle is big but it fits perfectly on my hand<br /> <br /> - MINUS<br /> - The bristle color, I'd prefer totally black, it's like having a terrible red hair<br /> - It's not soft enough to swipe powder on your face skin :(


Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD