Make-Up Blender

AC - 843

Armando Carusso

3.7

3 Reviews

Product Price IDR 89,900.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

vindarianty

9:15 AM . 29 Nov 17

Ini beauty blender pertama aku! Setelah sekarang aku pake yg merk real technique, bentuk nya rada susah yaa buat di aplikasikan ke wajah, dan dia rada keras ga se bouncy si RT yg kayak squishy, jadi lebih capek aja buat nyuci nya, sama pas aplikasiin foundie ke wajah,

3 User's Overall rating

bener, nyucinya setengah mati..ngilangin busa nya susah bgt, jadi gampang sobek2

Yaa kaann aseli peer banget klo nyuci beauty blender ini.. hahaha @windri90

faadhilamira

10:15 AM . 22 Sep 17

product ini merupakan beauty sponge pertama aku. awalnya sponge ini waktu aku basahin pake air ga terlalu fluffy yaa, aku jg kurang tau apa mungkin sponge kalo masih baru itu masih keras atau gimanaa. tapi setelah aku sering pake, aku cuci juga dia jadi fluffy bener2 enak gitu dipegang

3 User's Overall rating

wordsbleed

9:06 PM . 12 Jan 17

This is honestly the first time I ever use a beauty blender, Bought it from a garage sale for just like 50k with perfect condition, in which the previous owner had never used it before lol. So, since I've never used any beauty blender before, I can't compare to the others, but I will just give my own perception about the product down below:

The make-up blender gets bigger 3-4 times when I damp it with water, then I apply my foundation with the flat surface. It feels very soft and very bouncy, yet it makes my foundation or BB cream looks so flawless! As if it is my own skin with just a layer of powder lol. I've been using it for few weeks and looking forward to continue. Please note that I have very sensitive skin, and this so-called beauty blender works reaaaaaally fine with my face.

You can buy it online literally everywhere (lazada, sociolla, vip plaza, you name it) or maybe you can just buy it offline in Lottemart, I sometimes saw couple of them in the store.

5 User's Overall rating

Armando Carusso Make-Up Blender
wordsbleed

wordsbleed

1 year ago

0

Wishlist

3

Reviews

3.0

Package Quality

67%

Repurchase

Description

Gunakan Armando Caruso 843 Pink Pear Makeup Blender yang didesain khusus sehingga Anda dapat melakukan teknikhighlighting dan contouring dengan mudah. Hadir dengan tekstur lembut sehingga dapat blending make-up dengan sempurna.



Dapat digunakan di area bawah mata, tulang alis, sisi hidung, dan bagian atas pipi

Tekstur sponge padat namun halus

Vegan friendly

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Armando Carusso

Not found article in this product