Performance Eyes Kit

Black/silver

Sigma

4.0

1 Review

Product Price IDR 1,200,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

paramadeena

1:39 PM . 10 Oct 17

Brush kit ini terdapat 8 brush. Yang ukurannya berbeda dengan brush kebanyakan, kecil-kecil. Ditujukan buat bikin riasan mata yang detail, rapih, presisi. Gw suka sama brush ini karena cocok sama mata gw yang kecil. Cuma ada 2 brush di kit ini yang gw kurang suka, yaitu e11(eyeliner) dan e16(tightline liner). Karena yg e11 tuh brushnya tipis banget malah jadi susah bikin eyeliner, gw sih lebih suka sigma e05 pas ukurannya. Terus kalo e16 itu bulunya pada mekar-mekar jadi kalo dipake nyolok-nyolok mata. 6 brush yang lainnya gak ada masalah. Bahkan selalu gw pake kalo dandan. Kalo kamu orang yang kurang suka bikin riasan mata yang detail, lebih suka yang simple…mungkin kamu akan  gak suka sama brush ini. Repurchase? Gak akan beli 1 set, paling beli yang selalu gw pake buat back up. BTW sekarang harganya udah 1.3 kalo gak salah. liat di sephora online. dulu beli th 2015 cuma 700rban

4 User's Overall rating

Sigma Performance Eyes Kit
paramadeena

paramadeena

3 months ago

0

Wishlist

1

Review

0.0

Package Quality

0%

Repurchase

Description

An eight piece brush set designed to create elaborate eye looks.



An artist is only as good as their tools and with the Performance Eyes Kit you can achieve flawless application with seamless precision. The unique collection has been crafted to be used in conjunction with a number of different mediums, allowing you to create an array of multi-dimensional looks with the upmost ease.



Collection Contains:



E11 Eye Liner - A super-fine eye liner brush ideal for creating intricate looks using gels and creams.

E16 Tightline Liner - Ultra-thin and flat topped, this brush has been specifically designed to add depth to the tightline using both cream and gel liners.

E17 Waterline Liner - A short, squared brush perfect for getting up close and personal with the waterline for added depth.

E21 Smudge Brush - A short, slightly-rounded brush created to seamlessly smudge shadow and liner along the lash-lane for a smoky finish.

E36 Blending Brush - A plush, tapered brush designed to precisely blend shadows on small areas of the eye.

E46 Shader Inner Corner Brush - A small, precision tipped flat brush crafted to effortlessly apply colour to the inner corner of the eye.

E47 Shader Crease Brush - A firm, long haired brush created to make the precise application of colours into the crease a simplified task.

E56 Shader Lid Brush - Created with a small head of flat, densely packed bristles, this essential tool packs colour onto the lid for a full coverage finish.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Sigma

Sigma adalah brand kosmetik asal Amerika Serikat yang dibuat oleh Rene Xavier Filho dan Simone Xavier pada 2009. Walaupun mereka berdua tidak memiliki background di beauty industry, Sigma pun populer dan terkenal diseluruh dunia.

Not found article in this product