Duo-Fiber Collection

Real Techniques

3.0

1 Review

Product Price IDR 350,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

sunsetdazesha

7:15 AM . 24 Oct 16

Duo Fiber collection ini terdiri dari 3 brush. Sayangnya satu yang paling kecil itu bulunya terlalu panjang kalau buat kelopak mata, buat concealer/detail brush juga kurang oke. Hasil saat apply pake brush set ini lebih natural dan light di wajah, tapi tetep aja "kurang" banget rasanya. Pokoknya hasilnya nggak memuaskan di aku kecuali packagingnya yang minimalis berwarna putih terlihat oke, makanya aku kasih 3* buat packagingnya. 

3 User's Overall rating

Real Techniques Duo-Fiber Collection
sunsetdazesha

sunsetdazesha

1 year ago

0

Wishlist

1

Review

2.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Create buildable color and add texture to look pixel perfect for any occasion and in any light with this first and only duo-fiber set:



Includes 3 limited edition brushes:

• duo-fiber face brush: for lightweight application

• duo-fiber contour brush: for controlled contouring & sculpting

• duo-fiber eye brush: for finishing touches to the eye

• a true multi-tasker – duo-fiber bristles work with cream, liquid or powder for an unbelievably air-brushed finish

• ultra-plush, synthetic bristles are hand-cut and 100% cruelty-free

• extended aluminum handles are light and easy to use

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Real Techniques

Real Techniques adalah sebuah brand yang memproduksi alat aplikasi makeup yang didirikan pada tahun 2011 oleh Samantha dan Nicola Chapman. Kakak-beradik yang berprofesi sebagai makeup artist ini mulai terkenal karena video-video di channel Youtube-nya dan akhirnya mulai menciptakan brand alat makeup sendiri.

Not found article in this product