Real Techniques

Berlin Set

Real Techniques

4.0

1 Review

Product Price IDR 393,179.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

serenasyntha

4:15 AM . 03 Dec 17

Awal beli karena kena racun sm Stefany Talita. Dia suka sm salah satu brush yg ada di set ini. Hmmm berhubung ini limited edition dan juga coraknya lucu, alhasil beli dong jadinya. Tp ntah kenapa aku ngerasa brush yg stippling brush nya kalo pas di apply ke wajah dgn cara di tap tap gitu, agak sakit ke wajah. Kayaknya cuma itu aja deh minus nya menurutku. Overall bagus kok.

4 User's Overall rating

Real Techniques Real Techniques

1 month ago

0

Wishlist

1

Review

5.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Achieve professional results from home with the Real Techniques Your Picks Makeup Brush Set. The limited edition collection includes five brushes, each with synthetic UltraPlush™ bristles and a printed street art handle inspired by graffiti, murals and paintings in Berlin.

Buffing Brush: Ideal for full coverage application of crème, powder and liquid foundation.Contour Brush: Allows effortless contouring and highlighting for a sculpted, seamless finish.Stippling Brush: With a duo-fibre design, swirl the brush in small circular motions for streak-free, even coverage.Deluxe Crease Brush: Sweep back and forth through the crease to create a diffused and well-blended finish.Base Shadow Brush: Perfect for applying base colour, the brush picks up and deposits the perfect amount of product.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Real Techniques

Real Techniques adalah sebuah brand yang memproduksi alat aplikasi makeup yang didirikan pada tahun 2011 oleh Samantha dan Nicola Chapman. Kakak-beradik yang berprofesi sebagai makeup artist ini mulai terkenal karena video-video di channel Youtube-nya dan akhirnya mulai menciptakan brand alat makeup sendiri.

Not found article in this product