Pretty in Pink

10 Piece Brush Set with Cosmetic Bag

BH Cosmetics

5.0

1 Review

Product Price USD 20.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

andinieayu

2:15 PM . 29 Sep 17

Yess ini brush set yang aku gak nyesel sama sekali pas beli sampai sekarang. ALL Brushnya bener bener basic dan multifungsi, pasti kepakai banget sama newbie per makeupan. Harga satu setnya 325ribu beli di market plaza FD pas diskon 30%. Paling suka powder dan eye brushnya terutama si blending brushnya. Lembut banget, bahkan jauh lebih lembut compared to morphe. Ini ga nusuk sama sekali, dan consider the price harganya cuman sekitar 30rebu kali ya satuannya. Ga rontok, dan pickup productnya juga sempurna walaupun sintetik. Fine eyeliner brushnya juga parah kepake banget buat pakai eyeliner sampai define crease. Belum lagi dapet pouch warna rosegold yang kekinian banget dan super kepake karena designnya kece. Pokonya seneng banget deh sama BH, akan beli beberapa jenis brushnya lagi abis inii

5 User's Overall rating

BH Cosmetics Pretty in Pink

3 months ago

2

Wishlists

1

Review

5.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Be a true original when you create statement looks for face, lips and eyes with our Pretty in Pink 10 Piece Brush Set. From full brushes for a sweep of powder to a fine liner brush for the classic winged look, this set is just divine. Brushes have stylish pink handles and come in a faux leather metallic bag.

Here is the details :
1. Large Powder Brush
2. Small Angled Contour Brush
3. Foundation Brush
4. Large Blending Brush
5. Large Flat Shader Brush
6. Small Flat Shader Brush
7. Angled Eyeliner / Eyebrow Brush
8. Precise Lip Brush
9. Fine Liner Brush
10. Spooley Brush

+1 Rosegold Cosmetic Bag

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

BH Cosmetics

Not found article in this product