Fergie Perfect Pout Lip Color

Fuchsianista

Wet n Wild

3.7

5 Reviews

Product Price IDR 70,000.00

Other shades

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

imaafrianti

5:07 PM . 23 Nov 15

Punya shade Saraghina. It's so creamy dan moisture finish, blue based red and sooo cool.. Cuma agak tricky ya pas diaplikasiin di bibir, salah-salah bisa out of your lip liner.. Staying powernya hampir sama dengan lippen wnw mega last, cuma yg ini sedikit lebih lama, imo.. Tapi packagingnya ganggu banget ya, menyisakan ujung bullet lippen yang agak rentan kena tutup kemasannya dan tuiisannya juga gampang pudar.. :(

4 User's Overall rating

purplelady

3:28 PM . 31 Jul 15

I have this in shades Fergie Daily, Bebot Love, and Fuchsianista..
Fergie daily is a perfect natural tone nude (not pinky nude nor peachy nude).
Bebot Love is a brownish nude that's a bit darker than fergie daily..
And fuchsianista is a duochrome fuchia color that sure will be an attention getter,,
The color is pigmented, and the formula is not as drying as the WNW megalast lipcolor..
I really really hate the packaging..
It looks very cheap (Well, I know it's a cheap lipstick, but please... its packaging is sooooooo awful).
It's a silver packaging, with a black printed on it, and the black is like a carbon that easily smeared and make a mess.. ugh

4 User's Overall rating

anissasef

5:33 PM . 05 Mar 15

Packaging-wise, it's really annoying at first because of how the actual lip stick is slightly poking outside the tube so you have to be careful when you open the cap or you'll dent the lip stick with it. Other than that, it's quite travel-friendly.

I bought the shade Bebot Love and honestly I regretted it because it makes me look very pale on my medium brown complexion, but it has a nice creamy feel to it and very pigmented indeed. Another thing I don't like with the product is the smell. Most people are not bothered by it but I have to say that I am. I don't know what exactly it smells like or how to describe it, I just call it wetnwild lipstick smell because their Megalast lipsticks also smell the same.

3 User's Overall rating

Sweet_Smile

11:24 AM . 05 Mar 15

punya lippen ini ada 2, shade fergie daily ama bebot love...
suka banget ama bebot love, warnanya nyatu banget ama bibir n awet...
sedangkan si fergie daily pucat abis, jadi harus ditambahkan dengan lippen lain yang lebih bold...
so far, suka bgt dengan harga yang gak mahal bisa pake lippen yang cukup aman di bibir.
secara bibirku lumayan sensitive...
dari segi packaging, agak ringkih ya...

4 User's Overall rating

SalvatoreG

1:10 AM . 03 Jan 14

shade : Ferguson Crest

packaging : bener- bener ga suka sama bentuknya, karena lipsticknya ga masuk sampe dale jadi masih nongol gitu. kalo ngga hati- hati buka dan tutupnya gampang banget jadi boncel- boncel.

texture : creamy banget dan pigmented banget!!

application : karena bentuknya bulet jadi kudu pake brush biar rapih pakenya.

color : buat yang suka vampy look ini pas banget deh warnanya, bener" gelap tapi ga sampe item dan masih keliatan plumpnya. menurut gw ini cocok untuk fall - winter season!!

4 User's Overall rating

Wet n Wild Fergie Perfect Pout Lip Color
SalvatoreG

SalvatoreG

3 years ago

0

Wishlist

5

Reviews

2.4

Package Quality

60%

Repurchase

Description

Soft, velvety lipsticks glide on silky-smooth for weightless wear. These longwearing formulas are specially formulated with anti-aging technology, as well as vitamins and minerals to keep lips soft, smooth, and kissable all-day. Moisturizes and conditions for rich colors that won’t cake, feather, or bleed.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Wet n Wild

Wet n Wild adalah produsen kosmetik yang sudah ada sejak tahun 1979 di Brooklyn, New York. Wet n Wild sendiri menawarkan berbagai macam produk kosmetik dengan berbagai rangkaian warna yang dapat digunakan oleh siapapun dan dimanapun. Dengan harga yang terjangkau, Wet n Wild pun menyajikan produk-produk yang berkualitas dan terjamin tidak melakukan uji coba produk pada hewan.

Not found article in this product