ADD
3.3
(8 reviews)
Girls Lipstick
The Balm
Rp. 260.000
8 Reviews
mariacious
Oily, Medium, Warm, 30 - 34
28 Oct 2015

First of all, really love the cute packaging, a little bit futuristic, very awesome. The color is dark bronze, with glitters. Lots of them. So expect a lot of shimmers. Will look amazing to wear at night. The scent is interesting because it's kind of chocolat-ey. Also, it doesn't dry out my lips at all. Love this. Will absolutely try another TheBal...

yuniexx
Combination, Light, Neutral, 30 - 34
14 Sep 2015

I have one shade: Mai Billsbepaid. What an eye catching name!<br /> <br /> I actually love the color, it is beautiful nude on me, my MLBB to-go.<br /> <br /> But unfortunately the texture was a little off to me. The texture is too creamy, but not smooth, definitely they don't suit my dry lips. They don't stay too long either. <br /> <br /> The pack...

dewiprameswari
Combination, Medium, Warm, 30 - 34
09 Sep 2015

Girls lipstick adalah lipstik tercepat yang saya punya..maksudnya cepat adalah yg paling cepat saya lego. Hahaha. Saat booming the balm girls kira2 1 atau 2 tahun lalu, saya dengan pedenya beli mia dan mai. Begitu datang, kecewanya bukan main. Ternyata biasa saja, pigmentasi juga tidak istimewa dan yang bikin saya turn off adalah minty sensasion-ny...

ladygatha
Dry, Medium Light, Warm, 25 - 29
17 Aug 2015

Punya beberapa warna, overall this is just your average lipstick. Kelebihannya, rangkaian lipstik ini pigmented, creamy, dan gak ngeringin di bibir.<br /> <br /> - Mia Moore: A neutral-leaning-to-cool red. Very pigmented. Kurang lebih mirip sama Ruby Woo dari MAC.<br /> - Mai Billsbepaid: A pinky nude, this would probably turn a nice MLBB on fairer...

noblestarlady
Oily, Medium Light, Warm, 30 - 34
27 Oct 2013

- uniqe name<br /> - good and sturdy packaging<br /> - the cap isn't easily off <br /> - lasting power so-so<br /> - don't dry my lips<br /> - i love the minty scent <br /> - the shades:<br /> * mai billsbepaid : <br /> flattering nude shade with mlbb finish<br /> * foxxy pout : <br /> shimmering bronze, can wear it sheer or builded<br /> * ani...

beautyfreak
Combination, Medium Light, Warm, 19 - 24
14 Oct 2013

Enak dpakenya, maibills be paid jadinya soft pinky mlbb di aku, ga ngeringin, ga settles to lip line like mac does, opaque, have minty smell and tingling. Staying <br /> I just like it, especially the sale price! Ehehehe

vayash
Dry, Medium Light, Warm, 30 - 34
08 Oct 2013

Pernah punya mai billsbepaid dan aku gak suka. Warnanya pucat - lebih gelap dari warna bibir asliku, mint yang kencang terasa di bibir, dan baunya yang bikin aku tutup hidung. Kecewa, karena aku kira akan sebagus lip color milly di palet jovi, ah ternyata....

melliza
Oily, Medium Light, Warm, 18 and Under
07 Oct 2013

I love this lisptick! I have 2 shades from this lipstick..Mai Billsbepaid (Velvety nude) and Ima Goodkisser (Soft shimmering coral)<br /> Texturenya creamy,minty flavored,semeriwing gt dibibir tp cuma 2 menit minty nya ilang,pigmented,moist dibibir tp gw tetep pake lipbalm before apply..<br /> Staying power nya sie biasa aja,dipake makan minum juga...


Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD