ADD
3.3
(8 reviews)
Girls Lipstick
The Balm
Rp. 260.000
8 Reviews
mariacious
Oily, Medium, Not Sure, 30 - 34
28 Oct 2015

First of all, really love the cute packaging, a little bit futuristic, very awesome. The color is dark bronze, with glitters. Lots of them. So expect a lot of shimmers. Will look amazing to wear at night. The scent is interesting because it's kind of chocolat-ey. Also, it doesn't dry out my lips at all. Love this. Will absolutely try another TheBalm products.

yuniexx
Combination, Fair, Neutral, 30 - 34
14 Sep 2015

I have one shade: Mai Billsbepaid. What an eye catching name!<br /> <br /> I actually love the color, it is beautiful nude on me, my MLBB to-go.<br /> <br /> But unfortunately the texture was a little off to me. The texture is too creamy, but not smooth, definitely they don't suit my dry lips. They don't stay too long either. <br /> <br /> The packaging is a silver tube, which mine has been scratched here and there T_T

dewiprameswari
Combination, Medium, Warm, 30 - 34
09 Sep 2015

Girls lipstick adalah lipstik tercepat yang saya punya..maksudnya cepat adalah yg paling cepat saya lego. Hahaha. Saat booming the balm girls kira2 1 atau 2 tahun lalu, saya dengan pedenya beli mia dan mai. Begitu datang, kecewanya bukan main. Ternyata biasa saja, pigmentasi juga tidak istimewa dan yang bikin saya turn off adalah minty sensasion-nya. Saat aplikasi lipstik ini, bibir terasa pedas dan lumayan lama bertahan sensasi pedasnya. Saya tidak masalah dengan lipstik sensasi mint tapi tidak setajam the girls. The girls di vanity...

ladygatha
Dry, Fair Medium, Warm, 19 - 24
17 Aug 2015

Punya beberapa warna, overall this is just your average lipstick. Kelebihannya, rangkaian lipstik ini pigmented, creamy, dan gak ngeringin di bibir.<br /> <br /> - Mia Moore: A neutral-leaning-to-cool red. Very pigmented. Kurang lebih mirip sama Ruby Woo dari MAC.<br /> - Mai Billsbepaid: A pinky nude, this would probably turn a nice MLBB on fairer skin tones.

noblestarlady
Very Oily, Fair Medium, Warm, 30 - 34
27 Oct 2013

- uniqe name<br /> - good and sturdy packaging<br /> - the cap isn't easily off <br /> - lasting power so-so<br /> - don't dry my lips<br /> - i love the minty scent <br /> - the shades:<br /> * mai billsbepaid : <br /> flattering nude shade with mlbb finish<br /> * foxxy pout : <br /> shimmering bronze, can wear it sheer or builded<br /> * anita toyboy : <br /> my least favourite, this cool pink frost is just not my colour<br /> <br /> maybe i'll buy mia moore, that rich creamy red started temtping me

beautyfreak
Combination, Fair Medium, Warm, 19 - 24
14 Oct 2013

Enak dpakenya, maibills be paid jadinya soft pinky mlbb di aku, ga ngeringin, ga settles to lip line like mac does, opaque, have minty smell and tingling. Staying <br /> I just like it, especially the sale price! Ehehehe

vayash
Dry, Fair Medium, Warm, 30 - 34
08 Oct 2013

Pernah punya mai billsbepaid dan aku gak suka. Warnanya pucat - lebih gelap dari warna bibir asliku, mint yang kencang terasa di bibir, dan baunya yang bikin aku tutup hidung. Kecewa, karena aku kira akan sebagus lip color milly di palet jovi, ah ternyata....

melliza
Acne Prone, Fair Medium, Warm, 18 and Under
07 Oct 2013

I love this lisptick! I have 2 shades from this lipstick..Mai Billsbepaid (Velvety nude) and Ima Goodkisser (Soft shimmering coral)<br /> Texturenya creamy,minty flavored,semeriwing gt dibibir tp cuma 2 menit minty nya ilang,pigmented,moist dibibir tp gw tetep pake lipbalm before apply..<br /> Staying power nya sie biasa aja,dipake makan minum juga ilang,yg gw demen dari lipstick ini adalah abis pake rasanya bibir halus gitu imo ya..skrg jadi salah satu lipstick favoritku TheBalm Girls ini,like it!

similar products

4
(1 reviews)
be the first to review!
be the first to review!

Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD