ADD
3.1
(4 reviews)
Liquid Suede Cream Lipstick
Sandstorm
NYX
Rp. 95.000
4 Reviews
aryantiwidya
Oily, Medium Light, Neutral, 25 - 29
21 Feb 2017

Buat yg nyari dupenya ala ala kylie ini must item banget. Bnrn hampir mirip. Tp teksturnya bnr2 thick gitu. Ga nyaman dipakenua. Dan jangan harap ini bakal long wearing. Dipake makan tempe aja warnanya mabur. Tp buat yg ht2nya cantik, ini ok bgd.

DinaDeeno
Combination, Medium, Warm, 25 - 29
10 May 2016

I love the formula but the color is way too pale for my skin tone! It makes me look like I'm having some sort sickness or had just seeing a ghost. Can't even pair this with smokey eyes either. Bisa sih jadi campuran lipstik lain yang warnanya lebih ngejreng, tapi on it's own mah noooooooo

alliyya
Oily, Medium, Neutral, 19 - 24
27 Jan 2016

The formula of this lipstick is very comfortable. It doesn't dry out my lips. It's not transfer/water/kiss proof. It will transfer when you drink or eat. My friend said this colour makes my face look a little bit pale due to the colour being close to my skin tone. I like this colour though.

Nathaniaros
Oily, Medium, Warm, 19 - 24
13 Nov 2015

shade ini tuh sebenarnya lebih jatuhnya ke nude sih menurut aku. soalnya warnanya itu persis warna nude gitu sih. teksturnya cream gitu cuma kalau di pakai engga creamy banget ko. cuma dia engga matte jadi gampang transfer gitu ke gelas.


Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD