Vivid Matte Lipstick

007 Dark Choco

Mineral Botanica

4.8

5 Reviews

Product Price IDR 45,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

sherrend

6:15 AM . 07 Nov 17

Isn’t this one of the most beautiful color ever? I am totally in love with this shade. The chocolate with orange undertone to it looks so unique. The formula itself is so smooth and so easy to blend. Glides on the lips like a butter. It has a satin finish to it and easily removeable with tissue. The packaging is simple yet very chic with dark grey color. I really can’t wait to get my hands to their other products cause i am really impressed with this product. #mineralbotanicelipstick

5 User's Overall rating

sherrend

6:15 AM . 07 Nov 17

Isn’t this one of the most beautiful color ever? I am totally in love with this shade. The chocolate with orange undertone to it looks so unique. The formula itself is so smooth and so easy to blend. Glides on the lips like a butter. It has a satin finish to it and easily removeable with tissue. The packaging is simple yet very chic with dark grey color. I really can’t wait to get my hands to their other products cause i am really impressed with this product. #mineralbotanicelipstick

5 User's Overall rating

aiyhukudo

4:47 PM . 01 Dec 16

Setelah deseperate nyobain beberapa brand lipstick lain yang finishingnya matte lg pada naik daun hasilnya bikin kering semua di bibir aku yg sensitif ini. Akhirnya nemu iniii~
Suka banget sama 007 Dark Choco karena warnanya bagus. Munculnya semacam mauve gitu tp lebih dark, kl sekali apply cukup natural hasilnya di bibir aku.
+ gak bikin kering walaupun gak pake lip balm dlu+ packagingnya keren dan simple enak nyelipinnya dimana mana.+ harganya masih sesuai kantong
- tutupnya sering kebuka di dlm pouch alhasil retak gak bisa nutup rapet lg ???? - transfernya itu loh, kl abis makan harus retouch lg

5 User's Overall rating

dheashofi

8:19 AM . 26 Nov 16

Suka sama tekstur creamynya. Warnanya juga suka banget! Cocok buat sehari-hari. Kalo lagi pake lipstick dark choco sering ditanyain lagi pake lipstick apa karna warnanya bagus. Tutupnya gampang copot kalo lagi dibawa di tas.

4 User's Overall rating

Ayuzhanov

10:14 PM . 16 Oct 16

This lipstick glides smoothly on my lips! Sukaaaaa! Lipstick ini sama sekali tidak seret ketika dipakai. Pigmentasinya bagus, mampu menutupi warna asli bibir. Saya ga ngerasa kering kok pakai lipstick ini, walaupun udah dipakai selama 3 jam lebih (tanpa makan). Finishingnya ga dead matte ya, tapi lebih ke creamy-velvet. Lagian ini kan lipstick batangan klasik, se-matte apa pun klaim nya saya yakin pasti akan tetap transfer. Beda dengan liquid lipstick. Repurchase? Yes yes yes!

5 User's Overall rating

Mineral Botanica Vivid Matte Lipstick
Ayuzhanov

Ayuzhanov

1 year ago

1

Wishlist

5

Reviews

3.6

Package Quality

100%

Repurchase

Product Video

Not found video in this product

Mineral Botanica

Mineral Botanica adalah produsen kosmetik, perawatan tubuh dan kulit asal Indonesia yang saat ini sedang populer. Walaupun brand lokal, mereka pun menawarkan produk-produk berkualitas tinggi.

Not found article in this product