Intense Matte Lip Cream

020 Style

Make Over

3.7

3 Reviews

Product Price IDR 100,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

Euphie.pie

4:34 PM . 27 Oct 17

This product comes with stunning color. It's  a perfect choice for you who adore vampy yet elegant make up. This lipstick will leave you a lavish look.
For the formula, it goes  very smooth and the texture will dry just a tad bit so it's almost satin-like and very natural on your lips (texture-wise). It lasts all day if I watch out (as in if I don't actively use napkins, gently drink water, etc). I do need to re-apply after a meal.
Also It doesn't smudge and it's very easy to apply

And the price is really affordable also easy to find.

4 User's Overall rating

Putri_Santana

11:40 AM . 27 Oct 17

Baru kali ini coba beli listik wanra ungu..ternyata gak seseram yg diperkirakan, malah looks edgy.Suka karena meski matte lip cream, tapi tidak dead matte, alias masih enak diulanya dan gak perlu hati-hati banget karena toh mudah dirapikan dan dibersihkan ketika masih baru diulaskan. Ringan, ga bikin bibir kering kaku.Tapi untuk repurchase, rasanya akan coba shade lain ;)

3 User's Overall rating

citraaaaa

2:21 PM . 12 Oct 17

Warna purplenya ini cantik banget, agak gelap gitu. Bagus dikulit aku yang medium. Dan super pigmented, padahal kemarin aku pake cuma 1 layer. Finishnya matte tai ga bikin bibir kering. Harganya pun cukup murah. Superlaff deh pokoknya..

4 User's Overall rating

Make Over Intense Matte Lip Cream

2019 years ago

0

Wishlist

3

Reviews

3.3

Package Quality

67%

Repurchase

Description

Make Over Intense Matte Lip Cream merupakan lipstick cair dengan formula revolusioner yang creamy dan tahan lama, dan warna matte yang pigmented, sehingga memberikan hasil akhir yang full coverage dan ringan di bibir.

How to Use:
Aplikasikan pada bibir secara merata.

Suitable for:
-

Ingredients:
Contains : Vitamin E and Vitamin C as antioxidant

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Make Over

Not found article in this product