ADD
4.3
(3 reviews)
Viva Glam Lipstick
Miley Cyrus
MAC
Rp. 265.000
3 Reviews
bassicst
Dry, Medium Light, Neutral, 19 - 24
20 Apr 2018

sebenernya ini warna nya lucu cuma aku ga pede kalo make warna hot pink gini buat jalan atau ngampus. beli ini juga karena kolaborasi sama miley haha tapiii aku suka banget sama formulanya, creamy gitu di bibir ya dan transfer. kalo packaging sih sama ya kayak viva glam yang lain

sumore
Combination, Medium Light, Warm, 25 - 29
11 Feb 2016

Oh my god, this is the most perfect pink ever. I hate Miley, but that girl sure know her color. The problem with bright pink lippies is sometimes, they can make your whole complexion reddish. But this lipstick instead makes my whole face looks brighter. Plus, I just love the feel-light, not-drying formula. 

asihsri
Combination, Medium Light, Warm, 30 - 34
16 Nov 2015

Lipstik non matte yang berkenan di hati. Kemasan viva glam series juga selalu menarik saya karena berwarna....pink! :3<br /> As described above(from Temptalia) it's (also) looks hot pink on my lips! Me lovey! It's also pigmented, and suit my undertone. I might say it's match many skintone.<br /> Staying power quite okay... even this isn't matte or ...


Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD