ADD
3.5
(7 reviews)
Rouge In Love
Lancome
Rp. 320.000
6 Reviews
rainrain
Sensitive, Medium, Warm, 25 - 29
05 Dec 2015

I have this in 280N 'Bibi Rose', Asia version. It has no shimmer, no scent, beautiful sheer coverage, and just really moisturizing! Super love! :D The packaging has an industrial kinda vibe, dan badannya lebih pendek than a usual lipstick (padahal banyak isinya standar kok).

Iuliul
Oily, Fair, Not Sure, 30 - 34
25 Oct 2015

I innitialy fall in love with the colour 170N western version and ask a friend to bought it for me. Didn't know that they have different version here in Asia, so i ended up with the lighter and sheer-er version compared to what i want. Fortunately the colour is gorgoeus. It's suit for everyday use, just to make a MLBB (my lips but better). It have glitter but not too much, just enough to make ur face not so dull. And like any other lancome's lipstick, its moisturizing.

lalalalucki
Combination, Fair Medium, Warm, 30 - 34
22 Sep 2015

Lancome has 2 versions of Rouge in Love; the Europe (or US?) version has more vibrant, pigmented shades with creamier finish whilst the Asia version is more sheer, translucent finish. <br /> <br /> If you're looking for high coverage / opaque lipstick, you don't need this Rouge in Love - Asia line as this is a sheer, moisturizing lippie. Very good for balancing a bold eye look, or a natural no-makeup look.<br /> I picked #163 Rose St. Honore from the Rouge in Love - Asia collection. It's lovely!<br /> It gives a nice, almost-transpare...

yunyuwa
Dry, Fair, Not Sure, 25 - 29
22 Aug 2015

packagingnya elegant dengan lapis an silver dan tulisan rouge in love. suka bgt sama design packagingnya.<br /> untuk warna, sayangnya kurang pigmented. harus diulas ke2 kalinya baru bnr2 terlihat warnanya.<br /> lipstik ini juga kurang stay powernya. dipakai makan dan minum langsung hilang.<br /> overall, warnanya natural tip kurang long lasting.

loiseu
Very Dry, Fair Medium, Neutral, 30 - 34
21 Aug 2015

Rouge in Love warnanya cantik cantik. Tapi warnanya kurang pigmented. Aku pakai yg 132, harus dipakai beberapa lapis baru kelihatan warnanya, itu pun cepat pudar. Packaging cantik, elegan banget. Sayangnya kalau mau repurchase lagi aku pikir 2x karena harganya cukup mahal dibandingkan dengan kualitasnya yg masih terbilang &quot;lumayan&quot; :)

SalvatoreG
Combination, Fair Medium, Neutral, 25 - 29
03 Jan 2014

packaging : comes in a silver tube with Rouge in love words and lancome symbolic flower, i say elegant and simple! PERFECTION.<br /> <br /> lipstick : hasil akhirnya glossy dan agak sheer jbutuh kurang lebih 3 lapis biar lebih nampol warnanya. dan ini ngga bikin bibir kering. walaupun hasil akhirnya glossy tapi dia ga lengket di bibir.

similar products

4
(1 reviews)
be the first to review!
be the first to review!

Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD