ADD
3.7
(3 reviews)
Matte Flat Velvet Lipstick
Love Triangle
L.A. Girl
Rp. 60.000
3 Reviews
sherrend
Normal, Medium, Neutral, 25 - 29
07 Nov 2017

This lipstick has a creamy matte formula. I do like the purple color though i do not use it everyday, it is quite fun to get out of our comfort zone once in a while. But you are going to need to reapply this lipstick after you eat (especially when you are a messy eater like me ?) And oh..have i told you that this is a dupe for MAC Heroine? Another ...

mrs.yusuf19
Combination, Light, Cool, 30 - 34
11 Jan 2017

Dupe for mac heroine! Lumayan nyaman di bibir, ga bikin bibir kering, tekstur creamy, pigmentasi bagus cuma kaya lipstick warna ungu lainnya dia agak patchy, aku akalin sebelumnya pake lip liner atau liquid lipstick yang warnanya persis bibir aku setelah kering baru pake love triangle ini, finishnya semi-matte, lumayan tahan lama kecuali dipake mak...

alliyya
Oily, Medium, Neutral, 19 - 24
19 Sep 2015

The best of out of the ones I own.<br /> Pilihan warna banyak dan affordable. Love triangle ini ngga patchy unlike the lighter shades. Imperfection yang ada di lips juga ketutupan ngga malah keliatan. Warnanya cantk banget. Baunya juga menurut aku enak-enak aja. It glides on my lips smoothly


Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD