ADD
4.2
(6 reviews)
Rouge Automatique
Champs Élysées
Guerlain
Rp. 490.000
6 Reviews
greydove
Combination, Medium, Warm, 19 - 24
30 Jul 2017

Slide on to push the lipstick out! The packaging is to die for.. So luxurious hence i'll always love guerlain for that quality. But the price also makes ur wallet bleed ..haha.<div>This lippen render not matte and not too glossy results on my lips. Not drying as well. Tapi yah gitu.. Sayang makenya! For rotation i have milani lipstick from drugstor...

dhachaa
Oily, Light, Warm, 25 - 29
19 Sep 2016

I have the shade 262, shimmery fuschia color. Cakep warnanya di bibir. It's pretty sheer though. Feels very comfy on the lips and moisturizing as well. Packaging is a 5 star. Unik banget and I love to have this in my collection.

Teptepfan
Oily, Medium Light, Warm
20 May 2016

Punya yang nomor 740 (orange) dan 762 ( lebih ke warna ungu). Suka packagingnya. Lipstik ini hydrating banget. Kulit bibir tidak mengelupas. Biasanya kalau pakai lipstik seperti ini pasti pecah2 kulitnya. Yang ini tidak sama sekali. Highly recommended. Untuk pemakaian biasa gw ga terlalu yang menor banget, paling cuma 2 kali sapuan, asal uda ada wa...

MariaPangestu
Combination, Medium Light, Warm, 25 - 29
11 Sep 2015

Guerlain never fails me.<br /> I love the color, the packaging. I don't always fancy a matte lipstick, so a shiny and sheer lipstick surely a mood changer for me. The color is gorgeous, it's not sticky and not hydrating as well. In the next 3-5hours it's kinda drying.<br /> The packaging is so divine, i really dig into it, but the downside is becau...

sabakunoghee
Oily, Medium Dark, Warm, 25 - 29
19 Aug 2015

Punya warna.. Lupa apa namanya, tapi warna coral dengan shimmer gitu (?) *tidak membantu*<br /> Kesan pertama sih, just like another Guerlain's product, GOD INI PACKAGING KEREN BANGET OMG OMG (dan menghabiskan lima menit sendiri buat masukin-ngelaurin lipstiknya, kudet) tapi aps dioles ke bibir.. Akk.. Oke, jauh dari matte. Malah sama sekali engga ...

frahadi
Oily, Medium, Warm, 25 - 29
03 Oct 2013

Lipstick ini bener2 hydrating dan moisturizing, glides easily, tapi quite long lasting. Aku punya yang shade Champs-Élysées, it's a beautiful fuschia, not too bright nor dark. Packagingnya juga unik, mewah. Sayang harganya lumayan mahal, sebenernya banyak juga drugstore brand yang kualitasnya sama kayak lipstick ini. Tapi kalo ngomongin soal prest...


Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD