Rouge Automatique

Champs Élysées

Guerlain

4.2

6 Reviews

Product Price IDR 490,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

greydove

12:25 PM . 30 Jul 17

Slide on to push the lipstick out! The packaging is to die for.. So luxurious hence i'll always love guerlain for that quality. But the price also makes ur wallet bleed ..haha.This lippen render not matte and not too glossy results on my lips. Not drying as well. Tapi yah gitu.. Sayang makenya! For rotation i have milani lipstick from drugstore with same qualities.. Yang guerlain buat special occasions aja 

4 User's Overall rating

dhachaa

4:01 PM . 19 Sep 16

I have the shade 262, shimmery fuschia color. Cakep warnanya di bibir. It's pretty sheer though. Feels very comfy on the lips and moisturizing as well. Packaging is a 5 star. Unik banget and I love to have this in my collection.

4 User's Overall rating

Teptepfan

10:48 PM . 20 May 16

Punya yang nomor 740 (orange) dan 762 ( lebih ke warna ungu). Suka packagingnya. Lipstik ini hydrating banget. Kulit bibir tidak mengelupas. Biasanya kalau pakai lipstik seperti ini pasti pecah2 kulitnya. Yang ini tidak sama sekali. Highly recommended. Untuk pemakaian biasa gw ga terlalu yang menor banget, paling cuma 2 kali sapuan, asal uda ada warna saja. Tapi kalau dipakai untuk minum, warnanya jadi agak hilang meskipun masih tetap keliatan warnanya si  jadi bibir ga terlalu pucat.  Warnanya agak hilang mungkin karena saya pakainya juga tipis2 saja.

5 User's Overall rating

MariaPangestu

6:05 PM . 11 Sep 15

Guerlain never fails me.
I love the color, the packaging. I don't always fancy a matte lipstick, so a shiny and sheer lipstick surely a mood changer for me. The color is gorgeous, it's not sticky and not hydrating as well. In the next 3-5hours it's kinda drying.
The packaging is so divine, i really dig into it, but the downside is because it's not the usual turn around lipstick, it's a pull-the-lever-and-it-come-out lipstick (i don't know what it's called), sometimes I don't really put attention which is the upside and the bottom of this lipstick and when i pull it out, turns out it's the bottom so the lipstick got into my palm (get the picture?). Also a tiny dirt can get into the tube because it doesn't have a cap, only a slide closing.
But overall, i love it!

5 User's Overall rating

sabakunoghee

7:48 AM . 19 Aug 15

Punya warna.. Lupa apa namanya, tapi warna coral dengan shimmer gitu (?) *tidak membantu*
Kesan pertama sih, just like another Guerlain's product, GOD INI PACKAGING KEREN BANGET OMG OMG (dan menghabiskan lima menit sendiri buat masukin-ngelaurin lipstiknya, kudet) tapi aps dioles ke bibir.. Akk.. Oke, jauh dari matte. Malah sama sekali engga keluar warnanya, hahaha. FYI bibir saya gelap juga sih. Jadi berasa pake gloss dengan hint oranye saja. But it's hydrating. Mungkin buat yang suka dengan jenis sheer akan suka dengan benda ini (jujur saya sih asal beli karena suka packaging doang) :p

3 User's Overall rating

Guerlain Rouge Automatique
frahadi

frahadi

4 years ago

1

Wishlist

6

Reviews

4.7

Package Quality

34%

Repurchase

Description

Guerlain Rouge Automatique adalah lipstik yang tidak hanya mempercantik bibir namun juga sekaligus melembabkan dan menghidrasikan bibir Anda. Formulanya membuat aplikasinya tahan lama.

How to use :
Aplikasikan pada bibir

Suitable for :
-

Ingredients :
Diisostearylmalate, Polyglyceril-2 Triisostearate, Hydrogenated Polyisobutene, Polydecene, Polyethylene, Phenylpropyldimethyl-Siloxysilicate, Trimethyl Penthaphenyl Trisiloxane, Ozokerite, Synthetic Fluorphlogopite, Silica, C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters, Trimethylolpropane Triisostearate, Cera Alba (Beeswax), Aluminum Hydroxide, Parfum (Fragrance), BHT, Propyl Gallate, [+/- Mica. CI 77891 (Titanium Dioxide). CI 77491, CI77492, CI77499 (Iron Oxides). CI 15850 (Red 6, Red 6 Lake, Red 7, Red 7 Lake). CI 15985 (Yellow 6 Lake). CI 19140 (Yellow 5 Lake), CI 42090 (Blue I Lake), CI 45380 (Red 21 Lake), CI 45410 (Red 28 Lake), CI 73360 (Red 30 Lake), CI 77163 (Bismuth Oxychloride), CI 77742 (Manganese Violet), CI75470 (Carmine).

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Guerlain

Guerlain adalah brand kosmetik, skincare, dan parfum premium asal Perancis yang sudah didirikan sejak tahun 1828 oleh Monsieur Pierre-François-Pascal Guerlain. Karena produknya yang berkualitas, Guerlain pun terus mengembangkan bisnisnya keseluruh dunia.

Not found article in this product