Star Wars Colorlicious Lipstick

30 - Red

Covergirl

4.0

1 Review

Product Price USD 10.12

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

rizkakhr

11:36 PM . 07 Jan 17

lipstick ini direlease bulan desember 2015, barengan sama showingnya star wars episode vii: the force awakens. covergirl ngeluarin the whole limited edition collection based on star wars yang terdiri dari nail polish, lipstick, dan mascara. lipsticknya dibagi jadi light side and dark side, di tube mascaranya ada quotes2 star wars yang beda2 tiap tubenya. i knew that i had to get the lipstick. pas banget ada olshop yang ready, langsung aku beli warna yang paling wearable yaitu merah. warna lainnya itu gold, lilac, silver, dan dark purple. waktu pertama kali dibuka kaya susah gitu dan bullet lipsticknya loncat coba dari tubenyaa, aku sampe shock. tapi masih bisa dibalikin. warnanya merah agak ke pink.. ga bisa deskripsi. dia ada glitter merahnya gitu dan agak berasa 'pasir' upon application. teksturnya creamy jadi transfer kemana-mana. bagus kok kalo dipake bikin wajah cerah, tapi jarang aku pake juga sih. lumayan koleksi hehe.

4 User's Overall rating

Covergirl Star Wars Colorlicious Lipstick
rizkakhr

rizkakhr

1 year ago

0

Wishlist

1

Review

1.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Unleash the light within or dare to discover your dark side with a Colorlicious shade from the Star Wars Limited Edition Collection. COVERGIRL Star Wars Colorlicious Lipstick is infused with shea butter for long-lasting color in three Light Side and three Dark Side shades. Discover all six limited edition colors.



COVERGIRL Star Wars Colorlicious Lipstick:

Deliciously rich color infused with shea butter

Lasting color

Easy to apply

Safe for sensitive skin

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Covergirl

Covergirl adalah brand kosmetik asal Amerika Serikat yang didirikan oleh Noxzema Chemical Company tahun 1961. Dengan produknya yang terjangkau dan berkualitas, Covergirl pun dikenal diseluruh dunia.

Not found article in this product