Be Matte Lipstick

Valerie

City Color

4.0

1 Review

Product Price IDR 70,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

andinayessi

8:52 PM . 07 Aug 16

lipstik be matte dr city color ini hasilnya bener2 matte, tp cukup nyaman di bibir wlpn dipake lama. biasanya aku krg suka sm warna pink, tp utk shade valerie ini aku malah suka. pigmentasinya sayang agak krg opaque, tp di aku bs jd plus krn bs diatur mau pakainya tipis2 aja atau mau warnanya bnr2 kliatan. yg aku krg suka dr produk ini sih baunya krg enak, kayak bau krayon gt dan krn matte bgt jd agak seret pas dipakai.

4 User's Overall rating

City Color Be Matte Lipstick
andinayessi

andinayessi

1 year ago

0

Wishlist

1

Review

2.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Be Matte Lipstick is your go-to product for a rich and completely matte look. Finished with high pigmentation, these lipsticks are infused with Vitamin E to keep your lips nourished and hydrated all day long. In 36 shades ranging from neutrals to bolds, you will never be short on choices!

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

City Color

City Color adalah produsen kosmetik yang mulai didirikan pada tahun 2013. Mengedepankan produk-produk kosmetik yang berkualitas dengan harga yang terjangkau.

Not found article in this product