ADD
3.9
(9 reviews)
Rouge Allure Luminous Intense Lip Colour
91 Seduisante
Chanel
Rp. 450.000
9 Reviews
chrestelly
Normal, Neutral, 19 - 24
24 Jul 2016

it is pricey indeed. it is matte-finish, but it doesn't make your lips feel dry. the only thing that i don't like about this lipstick is, the color is kinda hard to see. u need effort to apply this on your lips for like 3-4 times until the color can be seen. packaging wise, it is chic and classy but i still prefer ysl's formula and packaging

unibayyinah
Normal, Light, Warm, 19 - 24
20 Jan 2016

I love the reouge allure and velvet packaging so i'm drooling over this lipstick. Seduisante is a medium pink lipstick with a slightly pearl if you take a look at it closer. It glides on smoothly on my lips and i love the moisturizer it gave as well

itscisco
Normal, Light, Cool, 19 - 24
16 Jan 2016

Ini texturenya bagus parahh, kaya ada pearlnya gt kalo di bibir, kalo di foto juga keliatan banget ini lipstick high end, karna yg ngebedain dengan yg murah ya texturenya. I really love it! Tapi kalo soal tahan lamanya ini agak kurang ya soalnya harus touch up beberapa kali. Ysl jauh lebih tahan lama daripada ini

italie
Oily, Light, Warm, 25 - 29
07 Jan 2016

I love the packaging so much. It's really a beautiful elegant packaging. Luckily I don't find this lipstick drying on my lips. I love how easy it is to apply. It looks pretty on the lips with its luminous finish. Staying power is just so-so, it doesn't last very long on my lips. Needs to reapply right after you eat.

yuniexx
Combination, Light, Neutral, 30 - 34
06 Nov 2015

I once had it in shade 129 Surprenante. The color is peony pink with a lil bit gold shimmer, very sweet and cheerful. It gives instant fresh look for the whole complexion.<br /> I also loveeee the packaging, one of the most beautiful lipstick I've ever had. <br /> Unfortunately, I found it drying on my lips. <br /> It leaves ugly chapped and dry li...

lovely mew
Combination, Medium Light, Warm, 30 - 34
26 Oct 2015

untuk staying powernya aku lebih suka brand sebelah si YSL,tapi warna listik ini cantik sih pinknya..padahal biasa aku ga suka warna pink..aku lebih suka coral/. tapi oink ini bagus dan ada hints coralnya jadi keliatan segar,,...lalu ga bikin bibir kering si untungnya,,bibirku ini soalnya sensitif jadi males klo pake lipstik,,

noviesheva
Combination, Medium, Neutral, 25 - 29
14 Sep 2015

lipstik addict harus punya ini <br /> warnanya pink mature ada orange sedikit<br /> pigmented<br /> but stayingpower biasa, need touch up<br /> tapi tidak masalah karena tidak gumpal<br /> wangi enak<br /> dan tekstur yang lembut<br /> packagingnya oke banget <br /> ga bikin kering di bibir<br /> <br /> minus: harga lumayan mahal<br /> but recomme...

xindiraapriliax
Combination, Light, Neutral, 19 - 24
10 Sep 2015

dari segi harga jelas mahal, yaa tipis2 lah sama harga lipstick/lipgloss punya YSL<br /> <br /> tapi hasilnya lbh suka punya Chanel ini, semua shade rouge allure bikin wajah jadi lbh cantik segar<br /> tone ini yang paling aku suka, pink nya dapet dan kalem banget<br /> <br /> cukup melembapkan bibir tapi ga bikin belepotan, ada aroma wanginya juga...

vintagepoint
Oily, Medium Light, Neutral, 19 - 24
10 Sep 2015

Harganya mahal, tapi aku suka warna dan teksturnya yang soft.. Baunya apalagi kaya baby powder jadi makin suka. Untuk ketahan sih kurang long lasting. Lipstick ini juga pigmented banget. Buat yang suka warna pink menurut aku harus coba ini. Pinknya natural banget dan mature agak peach gitu. Packingnya bagus banget beda dari lipstick lainnya jadi ga...


Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD