Liquid Lipstick

Serena

BH Cosmetics

3.5

1 Review

Product Price IDR 140,000.00

Other shades

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

alliyya

7:53 AM . 31 Dec 15

I love the formula of this liquid lipstick. Even without putting on a lip balm it doesn't dry out my lips. Although sebelum pake ini I recommend pake lip balm karena it really shows bagian-bagian yang kering. I'm not a big fan of this colour. My friends think it's beautiful, tapi aku emang kurang suka warna peachy nude. Warna ini ngga bikin mukaku keliatan pucet. Warnanya sedikit lebih gelap dari colourpop instigator.

4 User's Overall rating

BH Cosmetics Liquid Lipstick
alliyya

alliyya

2 years ago

0

Wishlist

1

Review

3.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

BH Cosmetics Liquid Lipstick merupakan perona bibir dengan tekstur cair. Produk ini mampu bertahan lama seharian, memiliki formula full coverage yang cepat mengering sehingga hasil akhir matte. Produk ini mengandung Vitamin E sebagai antioksidan agar bibir tetap terawat dan sehat.
How to Use: Ulaskan atas dan bawah bibir.
Suitable for: -
Ingredients: sododecane, Cyclopentasiloxane, Disteardimonium Hectorite, Behenyl Methacrylate/T-Butyl Methacrylate Copolymer, Dimethicone, Kaolin, Synthetic Beeswax, Silica Silylate, Octyldodecanol, Tocopheryl Acetate, C18-36 Acid Triglyceride, Propylene Carbonate, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol. May Contain/Peut Contenir [+/-: Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Blue 1 Lake (CI 42090), Red 40 Lake (CI 16035), Red 27 Lake (CI 45410), Red 6 Lake (CI 15850), Red 7 Lake (CI 15850), Yellow 5 Lake (CI 19140)]

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

BH Cosmetics

Not found article in this product