Oops My Lip Tint Pack

Vivid Scarlet

Berrisom

2.8

3 Reviews

Product Price IDR 120,000.00

Other shades

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

dianpsdee

10:14 AM . 28 Oct 15

Gw baru sekali pake lip tint sticker ini dan ga lagi2 deh habis itu. Bibir gw jadi perih gitu. Sebelum pake bibir harus dalam keadaan kering, ga bisa dipakein lipbalm dulu karena ga bakal nempel lip tintnya. Terus ditunggu sekitar 10 menitan sampe kering, step ini yang bikin bibir gw pegel karena harus agak mangap dikit biar ga nempel. Begitu kering tinggal dikelupas tuh, step ini bokk yang bikin gw menderita. Rasanya bibir gw kayak ada kulit mati yang dikelupas paksa. Udah menderita gitu warna lip tintnya ga keluar sama sekali di bibir gw yang pigmented. Pokoknya ga lagi2 deh gw pake lip tint sticker gini. Mendingan yang dipoles-poles, biarpun ga awet2 banget tapi bibir gw ga kenapa2

1 User's Overall rating

dewiyang

10:55 PM . 22 Oct 15

berrisom ini waktu itu booming banget, aku beli yang warna orange ini karena iseng. memuaskan banget sih lip tint packnya, tahanlama di bibir warnanya. tapi warna yang ini gak cocok di aku jadi sayang banget. will try another color next time.

4 User's Overall rating

Mochiposh

9:52 AM . 13 Oct 15

Color wise, it's really bright (suits its name, vivid) reddish orange. Very pretty, actually the first orange that really works on me. Amazing. I like the color quite much.
For a lip tint, first 3 days of wearing, this doesn't damage my sensitive lips. It doesn't make it any more dry, in fact, my lips didn't chap wearing it, what a surprise (I applied clear lip balm right after but didn't retouch my lip balm all day).
Longevity: is pretty amazing. This last all day through drinks and meals (I didn't even expect it to last that long, really. By the end of the day, I can still see the colors very vivid on my lips although not as full as in the morning. Still very impressive. Good one to try out.
However, application is troublesome for me. It requires a relatively long time to dry after application before you can peel the jelly off the lips. I tried removing it without waiting for it to dry and it's very messy, so best way is still to remove after it dries off completely. Time is precious in the morning so I prefer other forms of lip tints.
Depends upon application, result can be patchy. It has this tingling sensation upon wearing which scared me a bit at first (still does) in worries it will damage the lips. Another minus point: it tasted bitter and chemical. I will use while it lasted but will not be repurchasing.

4 User's Overall rating

Berrisom Oops My Lip Tint Pack
Mochiposh

Mochiposh

2 years ago

1

Wishlist

3

Reviews

3.2

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Berrisom Oops My Lip Tint Pack adalah lipstik berkekstur cair yang akan bertahan sepanjang hari. Tidak akan menggumpal, tahan air dan tidak luntur walaupun makan dan minum. Diperkaya dengan esktrak herbal seperti aloe vera leaf extract, marine collagen, royal jelly extract, hyaluronic acid dan madu.

How to use :
Aplikasikan pada bibir, tunggu kering 5-10 menit, lepaskan lapisan dari aplikasi pertama

Suitable for :
-

Ingredients :
Deep Sea Water, Hydrolyzed Collagen, Papaya Extract, Royal Jelly Extract, Blackberry Extract, Camellia Extract, Cranberry Extract, Elder Fruit Extract, Allantoin, Palmytol Aligopeptide, Evening Primrose Extract

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Berrisom

Not found article in this product