Make over lip liner pencil

Lust brown

Make Over

4.7

3 Reviews

Product Price IDR 72,500.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

raishajessica

6:27 PM . 08 Mar 17

The BEST cool tone nude lip liner i ever had. 
I was underestimate at the first time, because it's kinda hard to find a nude lipstick for my skin tone & voila it's really GREAT. The texture is creamy and have a finish matte (which i love) but not make your lips dry. I always have a stick for this lip liner. You should try guys!

5 User's Overall rating

awkwardgeek

5:00 AM . 05 Feb 17

got this in the shade sexy pink, ini lip linernya lumayan creamy, bener2 nempel di bibir tapi super duper kering. jd kalo bisa diatas ini jgn pake lip product yg matte super kering. soalnya bibir jd ga enak gt. lumayan affordable

4 User's Overall rating

Mohon partisipasinya teman teman utk mengisi form mengenai Female Daily https://t.co/pobniYJz47" target="_blank">https://t.co/pobniYJz47 Terima Kasih????

Elviraoei

10:45 PM . 07 Sep 16

In love with this one. Personally, aku sukaaa bgt sama lip liner shade lust brown ini cantik banget warnanya. My daily holy grail so far, mostly sih aku pake buat jadi lipstik biasa gitu soalnya warnanya cantik bgt kan yaa. Kalo di jadiin lipstik juga warnanya long wearing dibibir walaupun udh makan makanan berminyak gitu. Tapi turn off dari produk ini dia tuh lengket gitu kalo abis diapply, ya tapi ngga terlalu masalah buat aku. Harganya juga masih terjangkau kok dan aku bakal coba shade yang lain sepertinya, andd pasti repuchase yang satu inii.

5 User's Overall rating

aku juga lagi coba nyari makeover lip liner shade.!!!! makasih ya infonya.. bermanfaat banget deh :)
smoga cocok juga di akuhh

Make Over Make over lip liner pencil
Elviraoei

Elviraoei

1 year ago

2

Wishlists

3

Reviews

3.3

Package Quality

67%

Repurchase

Product Video

Not found video in this product

Make Over

Not found article in this product