ADD
3.9
(5 reviews)
Lovely Me Ex Mini Pet Perfume Hand Cream
White Floral
The Face Shop
Rp. 100.000
5 Reviews
angelomotti
Combination, Medium Light, Neutral, 40 - 44
08 May 2017

Dapet handcream ini oleh-oleh dari teman.... Baunya lembut banget. Packagingnya lucu. I ❤️kitty.... trus ga lengket gitu, langsung lembab telapak tanganku...............................................

Pinastika21
Combination, Medium, Warm, 25 - 29
19 Nov 2016

Packagingnya sooo cuteeee!! Aku ada dua varian, white floral (pink) sama baby powder (biru). Ukurannya mini bisa di genggam, agak bulky sih jadi kurang efisien kalau dibawa kemana-mana. Biasanya aku pindahin cream nya di jar kecil. Dibagian tutupnya lucu, untuk buka jar nya tinggal diputer kepala boneka karakterya. Aromanya langsung tercium ketika ...

deltanne
Combination, Light, Neutral, 19 - 24
21 Aug 2016

pertama kali liat, have no idea kalo ini adalah hand cream!!lucu banget!! wangi banget pula!! kemasannya super lucu dan super gemas!baru pertama kali pake hand cream dan abis, adalah pas pake ini.. bawaannya mau buka lagi buka lagi

boobsandbutts
Combination, Medium Light, Neutral, 30 - 34
01 Nov 2015

OMG I looooooove this product. This is one of the first hand cream I ever tried and to be honest this is the product that makes me addicted to hand cream in the first place. It makes your hand super duper smooooooth and smells sooooo good, see how I exaggerated every words hahaha... and just looks how the cute the packaging is. I would definitely r...

nindyart
Combination, Medium, Neutral, 25 - 29
14 Oct 2015

PLUS<br /> + Smells so good I can even sniff my hand more often than usual! :D<br /> + Moisturize my hand well<br /> + Not sticky and absorbed into the skin pretty quickly<br /> + They come in so many variants, so there's a pet for everybody :)<br /> <br /> MINUS<br /> - Darling, it's so expensive when I purchased it in its official store :(


Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD