Jeju Daphne Blossom Hand Cream

Innisfree

4.0

4 Reviews

Product Price IDR 50,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

loveylippies

5:09 PM . 15 May 16

The texture of Innisfree's Jeju daphne blossom hand cream is like none other, it's thick and looks creamy, but it's heavy.  It's very smooth and dry hands will just drink it up. The hand creams do an amazing job at moisturizing without the stickiness and come in so many wonderful scents that make it something you would actually want to use and reapply often. The fragrance lingers for half an hour while the hand remains moisturized for 2-3 hours. If you happen to wash your hands in between with water, it still keeps the hands moisturized for that 2-hour span.

4 User's Overall rating

iitha

11:46 AM . 08 Mar 16

Pertama kali pake ini pas dapet oleh oleh dari temen yang balik dari Korea, wanginyaaa enaak bangeeet dan pas dipake gak lengket sama sekali tapii kulit tangan tetap lembab..ini selalu ada di tas ku dan gak pernah keluar, sebenernya juga punya yang varian lain tapi inii favorite ku bangeeeet

4 User's Overall rating

FildzahA

9:59 PM . 24 Oct 15

suka sama wangi hand cream ini dan varian lainnya, wanginya soft dan lumayan awet di tangan. teksturnya lebih mirip kayak serum lotion gitu daripada cream, karena langsung menyerap di kulit dan nggak meninggalkan rasa lengket/mengganggu gitu. so far suka banget sih pake hand cream innisfree ini

4 User's Overall rating

mikancchi

1:11 PM . 18 Sep 15

I looove love love this product. Kulit badan apalagi tanganku kering banget sampe busik di punggung tangannya but I hate putting anything on my hand soalnya jadi berasa tangannya kotor terus karena lengket. But this one doesn't. Quickly absorbed even though the texture is super thick, and makes my skin so smooth. On the website reviews, people said the scent is so strong but for me, this is quite mild? I mean ini wangi banget, dan wanginya kenceng, tapi karena aromanya lembut jadi gak berasa ngeganggu. Oh yeah this smells like some kind of flowers with mixture of fresh fruits but I can't identify what. I'm not familiar with daphne blossom so I don't know if the scent is true to its title. But considering this is Innisfree, I take that emang wangi Daphne Blossom aslinya ya kaya gini :))

Not to mention that the size is small enough with unique packaging, kayak cat air. It fits the palm of my hand perfectly, dan aku bisa masukin ini bahkan ke clutch kecil buat dibawa-bawa and I can reapply whenever my hands feel dry. Would repurchase but I kinda want to try other scent soalnya penasaran xD

5 User's Overall rating

Innisfree Jeju Daphne Blossom Hand Cream
mikancchi

mikancchi

2 years ago

1

Wishlist

4

Reviews

3.6

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Innisfree Jeju Daphne Blossom Hand Cream merupakan krim tangan yang memberikan kesejukkan pada kulit. Aroma manis dari bunga daphne dapat meremajakan kulit. Produk ini juga cepat menyeraap pada kulit, tanpa rasa lengket.

How To Use:
Aplikasikan pada tangan

Suitable For:
Semua jenis kulit

Ingredients:

Water, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Synthetic Beeswax, Behenyl Alcohol, Ethylhexyl Palmitate, Polysorbate 60, Citrus Unshiu Peel Extract, Orchid Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Camellia Japonica Leaf Extract, Opuntia Coccinellifera Fruit Extract, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, 1,2-Hexanediol, Glyceryl Stearate SE, Dimethicone, Ceteth-20, Sorbitan Sesquioleate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Tromethamine, Glyceryl Caprylate, Sodium Polyacrylate Starch, Ethylhexylglycerin, Sorbitan Isostearate, Stearyl Alcohol, Carbomer, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Fragrance(Parfum)

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Innisfree

Innisfree adalah produsen perawatan kulit dan makeup asal Korea Selatan yang mulai berdiri sejak tahun 2000 dibawah grup Amore Pacific. Innisfree juga merupakan brand kosmetik Korea Selatan pertama yang menggunakan produk berbahan dasar alami.

Not found article in this product