ADD
4
(5 reviews)
Jeju Daphne Blossom Hand Cream
Innisfree
Rp. 50.000
4 Reviews
loveylippies
Combination, Fair Medium, Neutral, 19 - 24
15 May 2016

The texture of Innisfree's Jeju daphne blossom hand cream is like none other, it's thick and looks creamy, but it's heavy.  It's very smooth and dry hands will just drink it up. The hand creams do an amazing job at moisturizing without the stickiness and come in so many wonderful scents that make it something you would actually want to use and reapply often. The fragrance lingers for half an hour while the hand remains moisturized for 2-3 hours. If you happen to wash your hands in between with water, it still keeps the hand...

iitha
Acne Prone, Medium, Warm, 30 - 34
08 Mar 2016

Pertama kali pake ini pas dapet oleh oleh dari temen yang balik dari Korea, wanginyaaa enaak bangeeet dan pas dipake gak lengket sama sekali tapii kulit tangan tetap lembab..ini selalu ada di tas ku dan gak pernah keluar, sebenernya juga punya yang varian lain tapi inii favorite ku bangeeeet

FildzahA
Combination, Fair Medium, Cool, 19 - 24
24 Oct 2015

suka sama wangi hand cream ini dan varian lainnya, wanginya soft dan lumayan awet di tangan. teksturnya lebih mirip kayak serum lotion gitu daripada cream, karena langsung menyerap di kulit dan nggak meninggalkan rasa lengket/mengganggu gitu. so far suka banget sih pake hand cream innisfree ini

mikancchi
Very Oily, Fair Medium, Warm, 25 - 29
18 Sep 2015

I looove love love this product. Kulit badan apalagi tanganku kering banget sampe busik di punggung tangannya but I hate putting anything on my hand soalnya jadi berasa tangannya kotor terus karena lengket. But this one doesn't. Quickly absorbed even though the texture is super thick, and makes my skin so smooth. On the website reviews, people said the scent is so strong but for me, this is quite mild? I mean ini wangi banget, dan wanginya kenceng, tapi karena aromanya lembut jadi gak berasa ngeganggu. Oh yeah this smells like some ki...

similar products

be the first to review!
be the first to review!
4
(1 reviews)
be the first to review!

Logo FDLogo FDLogo FDLogo FD