Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment

Elizabeth Arden

4.0

4 Reviews

Product Price IDR 285,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

Sophiatika

2:13 AM . 28 Nov 16

Hand Cream ini teksturnya lembut dan ringan, enak dipakai juga gampang meresap di kulit. Tapi seperti kebanyakan produk elizabeth arden lainnya yg non fragrance, hand cream ini tidak ada pewanginya dan menurut aku wanginya kayak obat. Sayang sih karena aku lebih suka hand cream yg punya wanginya enak dan segar.

3 User's Overall rating

unibayyinah

11:30 AM . 31 Jan 16

I love this hand cream! It's a hand cream should all be like. It's not sticky and thick yet it's abosrb perfectly into the skin and leave a pleasant smell. So when you shake hands you're business partner will notice you more.

4 User's Overall rating

hellosandara

3:41 AM . 31 Oct 15

I absolutely love this product. It's a little more expensive than some of the other hand lotions I've used in the past but, the quality is amazing so I don't mind spending a little extra. I really hate creams that feel heavy and sticky. This product is ideal because it's light and absorbs quickly into my skin. Definitely give it a try if you like lightweight formulas that smell good.

4 User's Overall rating

Hanzky

11:13 AM . 26 Dec 13

Tangan gue lumayan kering jadi harus pakai lotion berkali-kali. Apalagi kalo abis wudhu, pasti berasa banget deh keringnya. Jangan tanya kalo pergi ke udara dingin atau di pesawat. Jadi memang wajib bawa ini yang berasa bener-bener bikin kulit selalu lembab dan haluuuuss. I no longer have dry cuticles because of this and the most important part: nggak greasy sama sekali!

5 User's Overall rating

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment
Hanzky

Hanzky

3 years ago

1

Wishlist

4

Reviews

4.0

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Intensive Moisturizing Hand Treatment adalah krim untuk melembabkan dan melembutkan tangan. Cepat menyerap dan tidak berminyak. Dapat bertahan hingga 8 jam.

How to use :
Aplikasikan pada tangan

Suitable for :
Semua jenis kulit

Ingredients :
Butylene Glycol, Dimethicone: Powerful humectants that help to keep the skin moist and hydrated by attracting water to the skin. The result is skin that looks and feels soft.
Allantoin: Protects and soothes the skin.
Water/Aqua/Eau, Cetearyl Alcohol, Decyl Oleate, Butylene Glycol, Dimethicone, Propylene Glycol Stearate Se, Sodium Cetearyl Sulfate, Allantoin, Potassium Stearate, Sodium Lauryl Sulfate, BHT, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Parfum/fragrance, Citral, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Methylparaben, Phenoxyethanol, Propylparaben.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Elizabeth Arden

Elizabeth Arden adalah brand skincare dan kosmetik asal Amerika Serikat yang didirikan oleh Elizabeth Arden pada tahun 1910. Saat ini produknya sudah tersedia hampir diseluruh dunia, termasuk Indonesia.

Not found article in this product