Hand Salve

Burt's Bees

4.0

4 Reviews

Product Price IDR 150,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

Nathaniaros

9:31 AM . 16 Nov 15

packagingnya imut bangett, soalnya kecil banget gitu dan bentuknya kaya pomade. jadi dia handy banget. terus super ngelembabin tangan, dan kalau aku si lebih enak dipakai pas mau tidur gitu jadi paginya tangan kita udah lembab banget.

4 User's Overall rating

lovely mew

1:26 PM . 26 Oct 15

packaginya kecil,,imut,, enak dibawa kemana2..dan hand salve ini beneran bisa melembabkan kulit tangan.. lebih enak pakai malem karena greasy kan,,nah tapi paginya berasa kulit jadi halus..yg ga disuka walopun packaginya kecil dn travel friendly,,.agak ga higienis sih karena maen colek2 aja kan makenya

4 User's Overall rating

summergirl

6:50 PM . 26 Sep 15

Got this in a small tin, which part of a set. It's a travel size, which suits me perfectly. Love the herbal scent and how it moisturize my dry hand fastly- especially after doing household chores like washing the dishes! Put this into your hands, massage gently, and it feels very nice.

4 User's Overall rating

turquoise

8:12 PM . 20 Aug 15

Several months ago, i got a trouble with my food allergy and causing me to have a damaged hand skin. My back hand wrinkled and super dry no matter what lotion/cream/oil i use on it. There came Hand Salve by Burt Bees. I use it religiously and voila, in 3 days my hand looks a lot way better. In a week, i got it back as usual.

The tin case is cute but could be hard to open while in hurry.

It's scent could be a turn off if you dont like herbalistic scent. And it's strong enough to makes everyone near you smell it. However, i like herbalistic scent so it's fine by me.

Recommended for anyone with dry skin, allergic area, working hand with a love for herbalistic scent.

5 User's Overall rating

Burt's Bees Hand Salve
turquoise

turquoise

2 years ago

0

Wishlist

4

Reviews

3.6

Package Quality

75%

Repurchase

Description

Burt's Bees Hand Salve merupakan krim untuk tangan yang kering agar menjadi lebih lembab dan sehat karena kandungan minyak bahan-bahan alami serta Beeswax. Produk ini memperbaiki tekstur kulit yang kasar dan kering sehingga menjadi lembut dan halus serta lebih terawat. Produk ini dilengkapi dengan aroma herbal yang dapat merelaksisasikan suasana.

How to Use:
Oleskan pada telapak tangan dan tangan. Lalu, pijat hingga menyerap.

Suitable for:
Kulit kering.

Ingredients:
prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, olea europaea (olive) fruit oil, cera alba (beeswax, cire d'abeille), helianthus annuus (sunflower) seed oil, lavendula hybrida (lavandin) oilrosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, eucalyptus globulus oil, lavandula angustifolia (lavender) flower oil, tocopherol, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, glycine soja (soybean) oil canola oil (huile de culza), linalool, limonene.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Burt's Bees

Burt's Bees adalah brand skincare yang berasal dari Amerika Serikat didirikan oleh Roxanne Quimby and Burt Shavitz tahun 1984. Dengan produk yang dibuat dari bahan alami, Burt’s bee pun dikenal hampir diseluruh dunia.

Not found article in this product