Royal Bouquet Hand Cream

Sweet & Romance

Scentio

3.0

1 Review

Product Price USD 4.39

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

yooshif

1:03 AM . 26 May 17

Tertarik beli karena packagingnya dan emang lagi butuh hand cream sih. Isinya cuma 30ml dan itungannya lebih mahal dikit daripada neutrogenaku. Klaimnya sih melembabkan dan melembutkan. Iya emang seperti yang dibilang tapi consnya kurang spf aja sih. Wanginya floral enak banget dan krimnya juga ga lengket waktu di apply. Kurang nampol sih buat para tangan kering. Cuma ya at least lah yaa daripada ga pake apa-apa.

3 User's Overall rating

Scentio Royal Bouquet Hand Cream
yooshif

yooshif

4 months ago

0

Wishlist

1

Review

1.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Moisturizes and softens hand skin, while delivering a touch of sweet fresh floral scent.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Not found article in this product