Simply Smooth Hair Remover Creme

Sally Hansen

3.5

1 Review

Product Price USD 10.99

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

diyang

10:40 PM . 28 May 16

Sampe sekarang baru ini hair removal cream yang bisa ngangkat semua bulu-bulu di kaki dan tanganku. Nggak pake sakit, gampang digunakan, kaki dan tangan langsung bersih dan mulus. Baunya agak nggak enak sih, trus karna kulitku sensitf banget jadi telapak tanganku suka gatal kalo kepegang ini. Anehnya kalo dipake di tangan/kaki sih fine-fine aja. Jadi aku selalu pake handscoon kalo lagi ngolesin. Udah dapet spatulanya juga buat bantu angkat krimnya. Dan jangan lupa pake shooting cream setelahnya

4 User's Overall rating

Sally Hansen Simply Smooth Hair Remover Creme
diyang

diyang

1 year ago

0

Wishlist

1

Review

3.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Innovative Odor Less! technology that reduces odors associated with hair removal. Advanced water-resistant formula stays on while you shower and works in as little as 3 minutes.

Fast and pain-free hair removal

Odor Less! technology

Works in the shower!

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Sally Hansen

Not found article in this product