Twilight Mauve

ZARA WOMAN

4.3

4 Reviews

Product Price IDR 210,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

mumudom

10:31 AM . 04 Jan 18

Parfume yg lumayan enak buat di pake sehari2 , wangi ny agak sedikit manis tpi tetep ada kesan2 elegant ny , beli ini pas lagi diskon akhir tahun dan finally aku kalap buat beli juga temen2 ny sih parfume zara ini haha .. untuk packaging yg 50 ml agak horor sih buat di bawa kemana krna ke gedean, tapi tenang ada yg 30 ml nya kok ..

4 User's Overall rating

mumudom

10:31 AM . 04 Jan 18

Parfume yg lumayan enak buat di pake sehari2 , wangi ny agak sedikit manis tpi tetep ada kesan2 elegant ny , beli ini pas lagi diskon akhir tahun dan finally aku kalap buat beli juga temen2 ny sih parfume zara ini haha .. untuk packaging yg 50 ml agak horor sih buat di bawa kemana krna ke gedean, tapi tenang ada yg 30 ml nya kok ..

4 User's Overall rating

ulfash

2:15 AM . 31 Oct 17

Edt ZARA pertama yang aku punya, wanginya agak lumayan strong tapi manis botolnya ungu gitu aku punya 2 size yang travel size sama yang 100ml. Saking sukanyaa sampe nyetok kalau lagi ke Sing. Travel size (30ml) ini selalu dimasukin ke tas dan yang gede taro deh di kamar. Btw ini tahan lama juga sih di aku 3-4 jam yaah lumayan lah namanya juga EDT.

5 User's Overall rating

Fullmetalheart19

5:07 PM . 30 Apr 17

Bought this from an online. This is my ver first zara perfume, so I had no idea how the smell would be like. Gamble abis pas beli parfum ini. But when my perfume arrived, I couldn't be happier. The smell is soooo good and fresh. Even some of my colleagues admitted that the smell was very sweet and fresh. The smell lasts for about 6 hours on me. I think the bottle is made of ceramics, but I might be wrong. The bottle is very heavy, since the perfume itself is 100 ml. Definitely repurchasing.

4 User's Overall rating

ZARA WOMAN Twilight Mauve

10 months ago

0

Wishlist

4

Reviews

3.8

Package Quality

75%

Repurchase

Description

Twilight Mauve by Zara is a Floral Fruity fragrance for women. This is a new fragrance. Twilight Mauve was launched in 2016. Top notes are apple, passionfruit, watermelon and violet; middle notes are freesia, honeysuckle, iris and peony; base notes are cedar, ambergris and musk.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

ZARA WOMAN

Not found article in this product