Guilty Diamond Edition

Floral

Gucci

5.0

1 Review

Product Price IDR 63.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

lineline19

11:04 PM . 05 Nov 15

Pertama, saya tertarik dengan botolnya. Gucci Guilty yang original juga botolnya udah cantik banget, apalagi yang diamond edition ada hiasan diamondnya, super elegant and classy!
Ternyata aromanya berbeda sama Gucci Guilty yg original, Gucci Guilty original lebih intens dan elegan wanginya, sedangkan yg diamond edition ini justru lebih kalem, soft dan floral, jd lebih terkesan sensual.
Daya tahannya lumayan lah, tapi lebih tahan lama Gucci Guilty yg biasa. Tapi cukup disemprot 2x juga uda wangi banget rasanya, so I just need a little dan irit ya dipakenya hehehe
maybe will not repurchase karena kayanya nanti pas aku mau repurchase uda gak ada yg diamond edition ini lagi, katanya sih ini limited edition. hehe tapi kalo nemu lagi, pasti akan repurchase sih

5 User's Overall rating

Gucci Guilty Diamond Edition
lineline19

lineline19

2 years ago

0

Wishlist

1

Review

5.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

After last year's Stud ditions, Gucci Guilty (2010) and Gucci Guilty Pour Homme (2011) are represented as new limited editions for holiday season 2014 - Gucci Guilty Diamond and Gucci Guilty Pour Homme Diamond. The fragrances come in package of new design, decorated with crystals that symbolize diamonds.

Gucci Guilty Diamond has a distinctive composition, seductive and sensual. The top notes are pink pepper, the heart includes lilac and cardamom, with the base of amber and patchouli.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Gucci

Gucci adalah brand fashion mewah asal Itali yang telah didirikan sejak tahun 1921 oleh Guccio Gucci. Setelah 90 tahun lebih, Gucci baru meluncurkan produk kosmetiknya sendiri.

Not found article in this product