Guilty Black for Women

Raspberry, Peach, Lilac, Violet.

Gucci

5.0

1 Review

Product Price USD 78.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

mahmuda

8:15 PM . 21 Jul 17

Menurut aku ini aroma dan image yang dia kasih sebangsa sama parfum2 marc jacobs dan gucci yang lain, yaitu aroma mahal dan aroma airport. Bagus buat ngasih kesan old money alias orang kaya dari dulu. Bagus juga buat ngasih kesan high maintenance ke lawan jenis. Packagingnya bagus, gak cecoplokan tapi gak yang impresif gimana2 gitu. Kalo untuk gift sih cocoknya ke ibu atau mertua. Seperti biasa peparfuman aku dibeli di Priceline ketika diskon dan aku dapet ini harganya A$59 sajah.

5 User's Overall rating

Prikanti

10:10 PM . 26 May 17

GUCCI GUILTY BLACK Pour Femme is an intense oriental floral in which RED-hot sensuality is all:

Top notes

The scent demands attention with a sparkling prelude of succulent red fruits and an impertinent fist of pink pepper. The mood is youthful audacity.

Middle notes:

The heart combines the lusciousness of raspberry and peach with a heady femininity of lilac and violet. here is tenderness amid the bravura.

Base Notes:

The patchouli that is the hallmark of Gucci fragrances here generates a sense of addictive craving, while the voluptuousness of amber suggests deep femininity.

4 User's Overall rating

Gucci Guilty Black for Women
Prikanti

Prikanti

7 months ago

0

Wishlist

1

Review

5.0

Package Quality

100%

Repurchase

Description

GUCCI GUILTY BLACK Pour Femme is an intense oriental floral in which RED-hot sensuality.



Fragrance that brings sensuality nuance, undeniably sexy mood.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Gucci

Gucci adalah brand fashion mewah asal Itali yang telah didirikan sejak tahun 1921 oleh Guccio Gucci. Setelah 90 tahun lebih, Gucci baru meluncurkan produk kosmetiknya sendiri.

Not found article in this product