Flora Gorgeous Gardenia

Gucci

4.5

4 Reviews

Product Price IDR 1,305,000.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

Milaghassani

5:57 PM . 15 Dec 16

Awalnya iseng cobain bau dari testernya, ternyata wanginya enak bangeeeet. Manis tapi ga enek dan ada sensasi flowerynya juga. Pacar aku juga suka kalo aku pake parfum ini karna baunya friendly kali ya buat hidung cowo wkwk. I really like this product so I recommend you to try it. Definitely will repurchase it for suuuure!! :D

5 User's Overall rating

monicasilviany

11:43 PM . 30 Jul 16

Wanginya soft dan enak banget. Kayak campuran banyak bunga yang menyegarkan. Gak nyengat jadi cocok dipake siang maupun malam. Cukup tahan lama dan semakin lama wanginya akan semakin soft. Kemasannya juga feminim banget. Love!

4 User's Overall rating

Stephoney

12:37 PM . 01 Jul 16

I'm a big fan of Gucci parfum! Dapet Gucci Flora Gardenia ini dari sodara. Wanginya enak! Lebih girly dari Gucci Guilty. I really really LOVE IT!! On my skin is fresh and fruity. My favourite one and a big plus is that my boyfriend absolutely adores it :)

5 User's Overall rating

magistafia

8:10 AM . 13 Jan 16

Wanginya enak banget sesuai sama scent fav aku sweet and fruity scent. Bagi yang suka sweet scent pasti bakal suka sama parfum ini.
Dari segi packaging aku juga suka kemasan dari kaca dan cairan warna pink jadi terkesan simple but elegant apalagi ditambah tutup hitam dan pita hitam disekeliling tutup.
Parfum ini juga awet...dari pagi sampai sore masih nemplok walaupun ga sekuat di awal semprot, tp makin sore wanginya jadi tambah enak menurutku
minus nya cuma satu: ga bisa dibawa-bawa karena kemasan kaca takut pecah dan terlalu berat ya kalo dibawa-bawa.

4 User's Overall rating

Gucci Flora Gorgeous Gardenia
Stephoney

Stephoney

1 year ago

1

Wishlist

4

Reviews

4.0

Package Quality

50%

Repurchase

Description

Gorgeous Gardenia is a pagean to the lightness of the shrub’s first blossom and the addictive richness of it in full bloom. The result is gorgeously feminine. The Gorgeous Gardenia woman exudes a sultry sensuality that is lushly enticing. Men are drawn to her as bees are to a blossoming flower.

Fragrance Note

Top notes: red berries, pear

Heart notes: white gardenia, frangipani flower

Base notes: patchouli, brown sugar accord

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Gucci

Gucci adalah brand fashion mewah asal Itali yang telah didirikan sejak tahun 1921 oleh Guccio Gucci. Setelah 90 tahun lebih, Gucci baru meluncurkan produk kosmetiknya sendiri.

Not found article in this product