Sentiment

Redberries White peach Vanilla

Escada

4.5

3 Reviews

Product Price USD 59.00

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

intanlasa

11:30 PM . 27 Oct 15

as usual one of my fav parfume from escada. the based notes, fruity floral. gak bikin eneg, wanginya malah bikin fresh seharian, gak cocok sih kalo dipake buat jalan-jalan biasa gitu, kesan pake parfum ini tuh romantis tapi berkelas. oke bangettt escada ini

4 User's Overall rating

lalalalucki

3:42 PM . 09 Oct 15

Wanginya cantik, botolnya juga cantik.
Fruity floral yang fresh dan nggak berlebihan. Lembut tapi ternyata cukup tahan lama seharian.
Bisa dipakai untuk siang atau malam, karena segar dan elegan at the same time.
I used to use this for date nights karena wanginya feminim dan romantis, kinda makes you feel pretty and girly.

5 User's Overall rating

Roosvansia

8:40 PM . 27 Sep 15

Wanginya sangat amat manis, dan girly banget. Tapi aku suka, even manis tapi ngga bikin enek atau pusing. Awet dipake seharian, cukup 2 - 3 pump. Botolnya juga lucuuuuu dan bisa dibawa kemana - mana krn ngga begitu berat. Recommended.

5 User's Overall rating

Escada Sentiment
Roosvansia

Roosvansia

2 years ago

0

Wishlist

3

Reviews

4.5

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Light and delicately sweet, Escada Sentiment comes in a pink bottle with a heart shaped stopper – a perfect gift for a woman you love.

The composition starts with green mandarin orange, magnolia, iris, black currant and red berries.

The heart is made of hyacinth, white peach and tuberose. The woody base notes are : sandalwood, palisander rosewood, heliotrope, vanilla and ambergris.

The fragrance was created by Nathalie Gracia - Cetto in 2000.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Escada

Not found article in this product