Eau de Toilette

Floral

Coach

4.5

2 Reviews

Product Price IDR 37.99

Overall Rating

Package Quality

Would you repurchase this product?

How is the product priced?

  Upload Photo

Users Reviews

intanlasa

12:03 AM . 27 Oct 15

parfume fav saya dari coach yang floral ini dan poppy.
floral wanginya seger banget, tahan lama, makin lama nempel dibaju makin berasa segernya, packaging coach cantik-cantik walau terlihat simple tapi keliatan feminin dan elegant nya. kalo yang gak suka wangi floral mungkin agak puyeng cium parfume coach ini.

5 User's Overall rating

alliyya

11:31 PM . 06 Sep 15

I love the smell. Kalo kamu suka bau floral, just like me, this would be perfect. Baunya lembut, baunya bunga banget, so feminine, so relaxing. Scentnya tahan lama. Karena baunya kalem jadi cocok untuk dipake kemana aja. Ngga ada downside, tapi packagingnya aja keramean jadi rada norak.

4 User's Overall rating

Coach Eau de Toilette
alliyya

alliyya

2 years ago

1

Wishlist

2

Reviews

4.3

Package Quality

100%

Repurchase

Description

Coach Eau de Toilette is a lighter version of the original Coach perfume from 2007. Eau de Toilette is presented in 2010 as a limited edition. Delicate and floral, this fragrance opens with notes of green mandarin, guava, violet and water lily. Orange blossom, mimosa, tuberose and jasmine are in the core, laid on the base of amber and cedar.

Report This Product

Product Video

Not found video in this product

Coach

Similar Articles

Sedang cari eau de toilette dengan aroma segar yang praktis dibawa sehari-hari? Editor FD punya rekomendasi eau de toilette dari The Body Shop yaitu Voyage…

Read Full Article »